Quantcast

http://picasion.com/

Πρόδρομος στον Αρναούτογλου: «Δεν μιλάμε πια με τον Τσάκα» (VIDEO)

Οι δύο πρώην κολλητοί έχουν σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να επικοινωνούν. Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης και ο Βεροιώτης νικητής του Big Brother Γιώργος «Τσάκας» ήταν οι φιναλίστ του ιστορικού πρώτου τηλεοπτικού παιχνιδιού του ΑΝΤ1, το οποίο έσπασε όλα τα κοντέρ της τηλεθέασης. Οι δυο τους ήταν φίλοι κολλητοί για πολλά χρόνια και μάλιστα αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον
κουμπάρο. Στην πορεία, όμως, τα πράγματα άλλαξαν…Καλεσμένος στο «The 2night Show», ο Πρόδρομος Καθηνιώτης απάντησε στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς είναι ο Γιώργος Τσάκας σήμερα: «Δεν έχω ιδέα!
Έχω πολλά χρόνια να του μιλήσω. Με παίρνουν τηλέφωνο από το χωριό του και από τη Βέροια τα φιλαράκια του και μου λένε τα νέα του. Είναι στη Γερμανία και μου λένε ότι είναι πολύ καλά». Στη συνέχεια εξήγησε: «Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί φίλοι, μιλάγαμε μέχρι το 2010 – 11. Μετά, κάποια στιγμή κι εγώ και αυτός το ψιλοαφήσαμε λίγο. Έχει παντρευτεί. Κουμπάροι δεν γίναμε ποτέ. Στον γάμο μου ήταν μια πολύ καλή στιγμή για να ξαναβρεθούμε, αλλά εγώ παντρεύτηκα μια άλλη γυναίκα, δεν παντρεύτηκα τη γυναίκα που μου γνώρισε ο Τσάκας. Άλλαξα και κουμπάρο κατευθείαν»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ