Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο project στη Βέροια by «λένος»: Vintage αισθητική σε μπάνιο και κουζίνα

Στο χτίσιμο ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας, η επιλογή του κατάλληλου πλακιδίου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, καθώς θα δώσει το ανάλογο ύφος στο χώρο σας. Είστε vintage lovers; Η τάση του αντικέ είναι σήμερα πιο δημοφιλής από ποτέ, που δίνει ένα ρομαντικό και φίνο αποτέλεσμα στο χώρο. Στο κατάστημα πλακιδίων «λένος», θα βρείτε τις πιο πρωτοποριακές ιδέες
και ολοκληρωμένες λύσεις σε δάπεδο, κουζίνα, μπάνιο και είδη υγιεινής, για να διακοσμήσετε με vintage ύφος το χώρο σας με την πιο σύγχρονη όμως αισθητική. 
Σχεδιάστε μαζί το σπίτι των ονείρων σας, επιλέξτε τους κατάλληλους συνδυασμούς πλακιδίων για όλους τους χώρους, ανάμεσα από τις αναρίθμητες επιλογές που έχει να σας προτείνει και πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.
Απόλυτα ενημερωμένο για τις τελευταίες τάσεις στο design, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, μας παρουσιάζει σήμερα στη Βέροια, σχέδια και χρώματα που θα αποτελέσουν το «αύριο» στο χώρο των πλακιδίων! Πλακάκια υψηλής ποιότητας και εξαιρετικού design που εξυπηρετούν οποιαδήποτε εφαρμογή. Επισκεφθείτε το κατάστημα «λένος» στη Βέροια, περιηγηθείτε στον εκθεσιακό του χώρο, παίξτε με χρώματα, υφές και στυλ και ξεκινήστε σωστά το σχεδιασμό του χώρου σας.


Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ