Quantcast

http://picasion.com/

Μπελαΐντ: «Πως να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο, με τέτοια προβλήματα;»

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο με στόχο να βοηθήσει με την εμπειρία του στην προσπάθεια της Βέροιας για την παραμονή στην κατηγορία. Ως γνωστόν η «Βασίλισσα» δεν τα κατάφερε και ο Τιζάνι Μπελαΐντ προστέθηκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχει κάνει προσφυγή κατά της
ομάδας διεκδικώντας δεδουλευμένα. Από τη διοίκηση πάντως γίνεται προσπάθεια ώστε να διευθετηθούν οι οφειλές, όμως ο Τυνήσιος, όπως διευκρινίζει στην εφημερίδα Metrosport, δεν έχει ακόμη αποσύρει την προσφυγή του, όπως αναφέρθηκε τις τελευταίες μέρες.
«Δε με έχει πλησιάσει κανείς. Έκανα προσφυγή γιατί είχαμε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Σε έξι μήνες δεν πήρα συνολικά ούτε ένα μισθό. Μας έλεγαν κάθε βδομάδα να κάνουμε υπομονή... Η ομάδα ήταν καλή, αλλά όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα πώς να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο;», είπε στη «Μetrosport» ο έμπειρος -με θητεία μεταξύ άλλων σε Ίντερ, Αϊντχόφεν, Σλάβια Πράγας- μεσοεπιθετικός.
«Με τον Γράφα παλέψαμε όσο μπορούσαμε, δεν ήμασταν και τέλειοι, αλλά είχαμε καλό πρόσωπο. Με την αλλαγή προπονητή όλα άλλαξαν για μένα, δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα για την υπέροχη πόλη της Βέροιας, που έχει εξαιρετικούς ανθρώπους και πολύ καλή ποδοσφαιρική νοοτροπία, αυτό που συνέβη», συνέχισε ο Μπελαΐντ, που βρίσκεται στην Ινδονησία, αγωνιζόμενος σε ομάδα του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ