Μένουν λίγες μέρες για να τακτοποιήσεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!

«Μαργαριτόπουλος»
ΤΗΛ: 2130278279

Μέχρι τις 14 Ιουλίου μπορείς να γλυτώσεις το πρόστιμο των 250 ευρώ, καθώς δόθηκε παράταση για τα ανασφάλιστα οχήματα. Συγκεκριμένα, όπως διευκρινίζεται από το υπουργείο Οικονομικών: «Αποφασίστηκε το πάγωμα των παραβόλων μέχρι τις 14/7/2017. Στο διάστημα αυτό θα έχουν τη δυνατότητα οι

πολίτες να διορθώσουν τα λάθη ή να ασφαλίσουν τα οχήματά τους χωρίς την καταβολή του παραβόλου των 250 ευρώ. Το παράβολο θα επιστραφεί σε όσους το έχουν ήδη καταβάλει τις προηγούμενες ημέρες. Επισημαίνεται ότι με βάση τη νομοθεσία οι πολίτες οφείλουν να ανανεώνουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των οχημάτων τους πριν από την ημέρα λήξης τους και οφείλουν να τα έχουν ασφαλισμένα, εφόσον δεν έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους, ασχέτως εάν τα κινούν ή όχι».

Έτσι για τα ανασφάλιστα ισχύουν τα εξής:

•Όσοι έως τις 14/7 προχωρήσουν σε ασφάλιση θα γλιτώσουν πλήρως την πληρωμή του παραβόλου.

•Θα υπάρξει κλιμάκωση του προστίμου, ανάλογα με τα κυβικά, για όσους ασφαλιστούν από 15/7 και μετά. Για παράδειγμα, το πρόστιμο θα μειωθεί σε 100 ευρω για μηχανές, σε 200 ευρώ από 250 ευρώ για αυτοκίνητα ως 1.000 κ.ε. και σε 250 ευρώ για τα μεγαλύτερου κυβισμού οχήματα.

•Όσοι έχουν πληρώσει το παράβολο θα το πάρουν πίσω.

•Θα γίνει επανέλεγχος της λίστας και ενδεχομένως νέα διασταύρωση για να εντοπιστούν οι ανασφάλιστοι.

•Θα γίνει νέος έλεγχος στα 300.000 λάθος ραβασάκια.


Στον Μαργαριτόπουλο θα βρείτε την πιο οικονομική λύση στην ασφάλεια αυτοκινήτου και πάντα με την σιγουριά της ανθρώπινης εξυπηρέτησης  με την οποία το όνομα «Μαργαριτόπουλος» είναι ταυτισμένο.


«Μαργαριτόπουλος»
Φροντίζουμε το συμφέρον σας
Τηλ. 2130 278279
Web: margaritopoulos.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις