Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μελιόπουλος: «Άμεση καταβολή μισθών και αποζημιώσεων σε εργαζόμενους και αγρότες»

Το θέμα πληρωμής των εργαζομένων αλλά και των αγροτών του δήμου Βέροιας, έθιξε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο ο Γιώργος Μελιόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση». Σχετικά με τους εργαζομένους στο δήμο Βέροιας, ανέφερε πως πέρα από την αντισυνταγματική απόφαση που πάρθηκε για τη
νομιμότητα της παράτασης των συμβάσεών τους και την απαίτηση επιστροφής των χρημάτων που έλαβαν κατά το χρονικό αυτό διάστημα, τους τελευταίους 4 μήνες είναι απλήρωτοι. Ζήτησε τη διευθέτηση του θέματος για το πρώτο σκέλος αλλά και την άμεση καταβολή των μισθών του. Επίσης, ζήτησε να γίνει άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους αγρότες του δήμου Βέροιας, όχι μόνο για τις πρόσφατες καταστροφές που υπέστησαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που έπληξαν την περιοχή αλλά και για παλαιότερες αποζημιώσεις.

Τέλος, αναφέρθηκε στις ζημιές που έχουν υποστεί οι αγροτικοί δρόμοι από καιρικές συνθήκες, ζητώντας από το δήμο να επιληφθεί άμεσα, καθώς τόσο οι αγρότες δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τα χωράφια τους όσο και σε μια περίπτωση πυρκαγιάς, θα δυσκολευτεί να προσεγγίσει και το Πυροσβεστικό όχημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ