Quantcast

http://picasion.com/

Οι Markab Trio στην αγορά της Βέροιας

Ένα μουσικό ταξίδι με ελληνικά, Βalkan, τσιγγάνικα, τούρκικα, σεφαραδίτικα, κέλτικα, αρμένικα, ισπανικά τραγούδια και συνθέσεις του Markab Trio, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 22/6 στην αγορά της Βέροιας. Το μουσικό τρίο, που αποτελείται από τη Ρούλα Τσέρνου στο τραγούδι, τον Στέφανο Σεκέρογλου στο
βιολί και φωνητικά και τον Γιάννη Καρακαλπακίδη στην κιθάρα και τα φωνητικά, παραχώρησε μια υπαίθρια συναυλία στον πεζόδρομο, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους με Πρ. Ηλία, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Βέροια, Εύηχη Πόλη», που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην πόλη μας.
To Markab Trio δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2016. Αποτελείται από τρεις μουσικούς οι οποίοι ενώνοντας τις αγαπημένες μουσικές τους, δημιούργησαν ένα πολύγλωσσο ρεπερτόριο, που ποικίλει και αντλείται από διαφορετικές μουσικές κουλτούρες ανά τον κόσμο. 
Ο κοινός άξονας που συνδέει τα διαφορετικά ηχοτοπία, είναι η διάθεση για πειραματισμό και η πολυπολιτισμική αντίληψη της μουσικής, των μελών του. Όλα αυτά οδηγούν, σε ένα μουσικό ταξίδι που κάνει στάσεις στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Τουρκία, την Ισπανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Ιρλανδία και πολλές άλλες χώρες. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ