Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Kόντρα Πατσίκα - Λαζαρίδη σε υψηλούς τόνους για τη Γέφυρα Κούσιου

«ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ» Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας όταν συζητήθηκε το τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης για την περιβόητη αγωγή του Δήμου κατά του Δημοσίου, ζητώντας αποζημίωση και ηθική βλάβη για το θέμα της Γέφυρας
Κούσιου (Δείτε σχετικά ΕΔΩ)! Μετά την ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Ζήση Πατσίκα εάν υπάρχει παρόμοια περίπτωση στα νομικά χρονικά, (δεν υπάρχει, όπως επιβεβαίωσε ο νομικός σύμβουλος του Δήμου λέγοντας ότι είναι «πρωτότυπη» υπόθεση) ακολούθησε μίνι έκρηξη του αντιδημάρχου «Γέφυρας Κούσιου» Άρη Λαζαρίδη, ο οποίος εμφανώς εκνευρισμένος αναφέρθηκε στο προ ημερών άρθρο του Πατσίκα για το θέμα της γέφυρας (διαβάστε το ΕΔΩ) ζητώντας επίμονα από τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας να του απαντήσει από ποιον πήρε τις πληροφορίες και γιατί δεν ρωτάει τους πλέον ειδικούς, δείχνοντας τον νομικό σύμβουλο του Δήμου και φωνάζοντας επίμονα «Φοβάστε; Φοβάστε;». 

Η αντίδραση Πατσίκα ήταν εντονότατη απαντώντας «το ποιος φοβάται το καταλάβαμε όλοι σήμερα στην αίθουσα» και συνέχισε λέγοντας ότι ο ίδιος ο νομικός σύμβουλος του Δήμου ανέφερε νωρίτερα ότι θα ζητήσει αποζημίωση ο Δήμος από το Δημόσιο για να διαπιστωθεί ποιος θα επιβαρυνθεί το ενδεχόμενο επιπλέον κόστος της γέφυρας, οι πολίτες της Βέροιας ή το… Δημόσιο! Πρωτοφανή πράγματα!!! «Είναι φανερό ότι ξεκινήσατε να παίζετε τον “μουτζούρη” για το ποιος θα πληρώσει. Σε αυτή την κωμωδία δεν θα συμμετέχουμε», κατέληξε ο κ. Πατσίκας αποχωρώντας μαζί με την υπόλοιπη δημοτική ομάδα από τη συνεδρίαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ