Quantcast

http://picasion.com/

Καρυπίδης και Μαραγκός έγιναν κουμπάροι σε Κρητικό γάμο - υπερπαραγωγή!

13 ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ 13 ΝΟΝΟΙ
Μια ασυνήθιστη γαμοβάπτιση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Κρήτη που σίγουρα θα συζητηθεί ενώ κερδίζει δίκαια τον τίτλο ότι πρόκειται για «ρεκόρ γκίνες». Ο λόγος; Σε αυτό το μυστήριο υπήρχαν όχι ένας, ούτε δυο, αλλά 13 κουμπάροι για το ζευγάρι και 13 νονοί για το παιδί! Ο γάμος του

ποδοσφαιριστή Νικομανώλη Νύκταρη γιου του επιχειρηματία και παράγοντα Ηρακλή Νύκταρη, με την Αλεξάνδρα Δρακογιαννάκη, πραγματοποιήθηκε στις Κουρήτες Ηρακλείου, με το γλέντι να συνεχίζεται στο κέντρο «Κουρήτες» στο Γάζι.
Πρωτοκούμπαρος ο γνωστός Χανιώτης επιχειρηματίας Βαγγέλης Δουρουντουδάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και Ημαθιώτης επιχειρηματίας Θοδωρής Καρυπίδης, ο Βεροιώτης ποδοσφαιριστής Στέλιος Μαραγκός και άλλοι. Μεταξύ των πνευματικών γονέων του Ηρακλή ήταν οι Νίκος Βέρτης, Μελίνα Ασλανίδου, Ράνια Κωστάκη.
Η νύφη έλαμπε από την χαρά της... κατεβαίνοντας τα σκαλιά του προαύλιου χώρου της εκκλησίας για να ενωθεί για πάντα με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Νικομανώλη, εκεί που έφτασε με τον παραδοασιακό τρόπο της Κρήτης, με την συνοδεία μουσικών οργάνων, και δη του καταξιωμένου Βασίλη Σκουλά. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο και το γλέντι:












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ