Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «θαυματουργή» αντιμετώπιση της αραίωσης μαλλιών

Η αραίωση μαλλιών είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες κατάθλιψης των ανδρών, αλλά και ορισμένων γυναικών, ιδιαίτερα μπροστά στη θέα χαμένων τριχών στις χτένες και στα μαξιλάρια αλλά και απέναντι στον καθρέφτη που αποκαλύπτει τις προβληματικές περιοχές. Τα πλούσια και πυκνά μαλλιά χαρίζουν πιο νεανική και δυναμική όψη γι’ αυτό και η
επιστήμη ασχολήθηκε σοβαρά με το πρόβλημα της αραίωσης. Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της βραβευμένης ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, μας εξηγεί πως αντιμετωπίζεται στην κλινική η αραίωση μαλλιών.


«Στην Advanced Hair Clinics εφαρμόζουμε τη μεταμόσχευση μαλλιών με την πιο σύγχρονη και πρωτοποριακή μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction), η οποία τείνει να επικρατήσει παγκοσμίως καθώς έχει θεαματικά αποτελέσματα και είναι ελάχιστα παρεμβατική. Το σημαντικότερο που πρέπει να προσέξει ο ασθενής είναι η επιλογή μιας έμπειρης και καταρτισμένης ιατρικής ομάδας, αφού ο σχεδιασμός και η κατανομή των τριχοθυλακίων κατά την τοποθέτησή τους αποτελούν έναν από τους κρισιμότερους παράγοντες για τη επιτυχία της μεταμόσχευσης μαλλιών, η οποία έγκειται στην ικανότητα του πλαστικού χειρουργού».

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι ότι αποτελεί μια ελάχιστη επεμβατική και αναίμακτη διαδικασία, η οποία δεν αφήνει σημάδια και ουλές, πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, και η επάνοδος του ασθενή στις καθημερινές δραστηριότητές του είναι γρήγορη. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα της ακούρευτης συνεδρίας, την οποία επιλέγουν άνθρωποι με έντονη καθημερινότητα, αφού πραγματοποιείται χωρίς να επηρεαστεί στο ελάχιστο το μήκος των μαλλιών.

Advanced Hair Clinics
Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562
Ρόδος: +30 22410 32700
Λεμεσός: +357 25251040

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ