Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ελεονώρα, η Νανά και το «κοκαλάκι» του Ακριβόπουλου

Το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» φαίνεται πως έχει ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Μετά την sold out μουσική εκδήλωση στον Χώρο Τεχνών, με πρωταγωνιστές την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τον Στέφανο Κορκολή, άλλη μια πετυχημένη μουσική παράσταση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Θέατρο Άλσους. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, μαζί με το επιτελείο της, διασκέδασαν
τους Βεροιώτες σε μια ανεπανάληπτη βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη σε όσους την παρακολούθησαν. Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΠΑ, είδε με ικανοποίηση την μαζική προσέλευση του κόσμου και δεν έκρυψε την χαρά του που ο καιρός βοήθησε τελικά στην πραγματοποίηση της συναυλίας.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η προπώληση προχωρούσε με αυξητικό ρυθμό, μέχρι την Τετάρτη που η πρώτη κακοκαιρία έπληξε τη Βέροια, ενώ ο φόβος της βροχής αποθάρρυνε πολλούς από το να ανέβουν στο Άλσος. Παρόλα αυτά η προσέλευση ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. 
Στη διπλανή φωτογραφία, βλέπετε το «τιμόνι» της ΚΕΠΑ Λεωνίδα Ακριβόπουλο, μαζί με την υπεύθυνη προγραμματισμού Νανά Καραγιαννίδου, η οποία εκφράστηκε με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για το ταλέντο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και την ευχαρίστησε προσωπικά για τον ερχομό της στη Βέροια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ