Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» ο λογιστής Γρηγόρης Τρούπκος

Μεγάλη θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας σκόρπισε η είδηση του χαμού του Γρηγόρη Τρούπκου. Λογιστής στο επάγγελμα, ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Ημαθίας και με μεγάλη αγάπη στη «Βασίλισσα του Βορρά» που στήριζε και ακολουθούσε σ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, αλλά και πρωτεργάτης της ίδρυσης του Συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας. Ο Γρηγόρης «έφυγε»
νικημένος από την επάρατη νόσο, μόλις στα 30 του χρόνια. Τα συλλυπητήριά τους για τον «άδικο χαμό» του μέλους της ΝΟΔΕ Ημαθίας, Γρηγόρη Τρούπκου, εκφράζουν ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Ημαθίας στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Γρηγόρης ήταν ένας αγωνιστής της παράταξης, ένα αγαπητός, χαμογελαστός και πρόθυμος νέος που ποτέ δεν έλειπε από τις δράσεις της ΝΟΔΕ, μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να είναι παρών. Αποδείχθηκε πρώτα από όλα αγωνιστής της ζωής και στην καρδιά όλων μας θα είναι πάντα νικητής. Καλό σου ταξίδι, φίλε Γρηγόρη, θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο και την φιλοτιμία που σε χαρακτήριζε. Η νεκρώσιμος ακολουθία του φίλου Γρηγόρη Τρούπκου θα τελεστεί στα Μονόσπιτα Ημαθίας σήμερα 10 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα.

Συλλυπητήρια της ΟΝΝΕΔ για τον θάνατο του Γρηγόρη Τρούπκου

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας εκφράζει την οδύνη της, για τον θάνατο του Γρήγόρη Τρούπκου, καθώς και τα θερμά συλλυπητήριά της, προς την οικογένειά του και τους οικείους τους. «Θα θυμόμαστε τον Γρηγόρη, ως ένα συνεπή αγωνιστή της παράταξης κι ως ένα ιδιαίτερα δραστήριο στέλεχος της κομματικής οργάνωσής μας. Κυρίως όμως όμως θα τον θυμόμαστε ως έναν νέο άνθρωπο με αξίες και με ήθος. Καλό ταξίδι φίλε Γρηγόρη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ