Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δομπρής: «Καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ»

Ο Μπάμπης Δομπρής αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ. Ο παίκτης κατέβηκε πριν λίγες ημέρες από την Βέροια για την Αθήνα όπου είχε συνάντηση με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Οι δύο πλευρές έδωσαν και επίσημα τα χέρια και ο παίκτης αναμένεται πλέον να «μετακομίσει» μόνιμα στην πρωτεύουσα πριν την έναρξη της προετοιμασίας
για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Δομπρής που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τον Φίλιππο Βέροιας είναι ένας παίκτης που πολλές ομάδες είχαν βάλει «στόχαστρο». Παρόλα αυτά η προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΚ αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Γραμματικό ήταν αυτό που έπεισαν τον παίκτη να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Ο 23χρονος παίκτης μίλησε για πρώτη φορά στο enwsi.gr για την μεταγραφή του στην «Ένωση» σχολιάζοντας αρχικά: «Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Γνωρίζω τις απαιτήσεις που έχει μια φανέλα όπως αυτή της ΑΕΚ. Προέρχομαι και εγώ από έναν σύλλογο όπως είναι ο Φίλιππος που έχει ιστορία στο άθλημα και πιστεύω πως θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στο βάρος» σχολίασε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον Νίκο Γραμματικό: «Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή, Νίκο Γραμματικό και χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω ξανά μαζί του μετά την πολύ καλή σεζόν που είχαμε στον Ποσειδώνα Λουτρακίου».

Σε ότι αφορά τους στόχους του με την ΑΕΚ, ο Δομπρής ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ έχει όλες τις προδιαγραφές για να κατακτήσει τίτλους και να έχει μια καλή πορεία στην Ευρώπη: «Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Αυτό που θέλουμε είναι να πετύχουμε όλους τους δυνατούς στόχους στις διοργανώσεις που θα πάρουμε μέρος. Με την ανανέωση που έκανε στο ρόστερ της η ομάδα αλλά και την παραμονή του περσινού πολύ καλού κορμού, η ΑΕΚ πιστεύω πως μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και να κατακτήσει τον τίτλο. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο της ομάδας είναι πως θα τα δώσω όλα και ακόμα και σε παιχνίδια που μπορεί να χάσουμε εγώ θα ξέρω πως θα έχω δώσει τα πάντα για την ομάδα μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ