Quantcast

http://picasion.com/

Αντίο σε ρυτίδες άμεσα και ανώδυνα

Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα, αφήνοντας πίσω του σημάδια στο πρόσωπό μας όπως οι ρυτίδες, η θαμπάδα, η χαλάρωση και αναγκάζοντας αρκετούς από εμάς να επεμβαίνουμε προσπαθώντας να δείχνουμε όσο το δυνατόν νεότεροι. Η ανάγκη αυτή δημιούργησε έναν ξεχωριστό κλάδο της ιατρικής, την αισθητική δερματολογία. Η αισθητική δερματολογία
χρησιμοποιεί τον χρόνο ως σύμμαχο, αποκτώντας ολοένα και μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία, δημιουργώντας τις κατάλληλες θεραπείες αντιγήρανσης.

Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της σύγχρονης κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Γεώργιος Χάμπας μας προτείνει τις κορυφαίες θεραπείες για να διώξουμε ρυτίδες και χαλάρωση από το πρόσωπό μας, άμεσα και ανώδυνα, με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αναίμακτο Λίφτινγκ με νήματα

Πρόκειται για μια νέα, πρωτοποριακή θεραπεία που διορθώνει με μεγάλη επιτυχία την αλλοίωση του περιγράμματος του προσώπου και των χαρακτηριστικών του, και χαρίζει σφριγηλότητα και νεανική όψη. Είναι μια διαδικασία εύκολη και γρήγορη- συχνά χαρακτηρίζεται ως lunchbreak θεραπεία- με άμεσα και ορατά αποτελέσματα, ενώ είναι απόλυτα ασφαλής. Στην ουσία, ο γιατρός δημιουργεί κάτω από το δέρμα ένα εσωτερικό πλέγμα με ενέσιμα, βιοαπορροφήσιμα νήματα προκαλώντας ανόρθωση ιστών. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε συνθήκες ιατρείου ενώ όποιος επιλέξει να προβεί σε αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα, μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του.

Total Plasma Lift

Η θεραπεία αυτή είναι ο συνδυασμός Fractional Laser με την αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων (PRP). Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί σε ολική ανάπλαση της επιδερμίδας και μείωση των διεσταλμένων πόρων και των ρυτίδων έκφρασης, προκαλώντας ταυτόχρονα σύσφιγξη στην περιοχή. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής με άμεσα αποτελέσματα και διάρκεια που ξεπερνά τον ένα χρόνο. Οι ακτίνες laser σαρώνουν την επιδερμίδα, δρουν με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, οι οποίοι ευθύνονται για έκκριση ινών ελαστίνης και κολλαγόνου, προκαλώντας εκ βαθέων αναδόμηση δέρματος. Στη συνέχεια εφαρμόζεται ενέσιμα ή με ειδική microneedling συσκευή, το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) του αίματος του ίδιου του ασθενή, το οποίο περιέχει αυξητικούς παράγοντες που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με τελικό αποτέλεσμα ένα σφριγηλό, αναζωογονοποιημένο και λαμπερό πρόσωπο.

Η υπερσύγχρονη, πρότυπη κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, Cosmetic Derma Medicine παρέχει μεγάλο αριθμό υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς μέσα σε ένα μοντέρνο, λειτουργικό και πολυτελή χώρο, που εκτελούνται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό.

Cosmetic Derma Medicine
Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562
Ρόδος: +30 22410 32700
Λεμεσός: +357 25251040

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ