Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνθισαν ξανά οι Ροδακινιές στο Δημαρχείο Βέροιας

Εγκαινιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 18/6 στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου, η έκθεση φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με την Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας, στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Ροδάκινου. Το θέμα της έκθεσης ήταν οι «Ανθισμένες Ροδακινιές», ένα φαινόμενο μοναδικό, όπου για ένα διάστημα δέκα και πλέον
ημερών, ο κάμπος της Ημαθίας μεταμορφώνεται σε μια απέραντη ροζ θάλασσα. 140 ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι αποθανάτισαν το φαινόμενο, ο καθένας με τη δική του ματιά, χαρίζοντας 396 φωτογραφίες που κρίθηκαν από καταξιωμένους φωτογράφους για να βγει η τελική τριάδα.
Πρώτος νικητής ο Χρήστος Γκρίτσας από τη Νάουσα, δεύτερος ο Νώντας Τρομπούκης από τη Βέροια και τρίτος ο Δημήτρης Παπαρέντης από τον Άγιο Γεώργιο, οι φωτογραφίες των οποίων εκτίθενται στο ισόγειο του Δημαρχείου, μαζί με τις 25 φωτογραφίες που διακρίθηκαν. Η έκθεση θα παραμείνει στο Δημαρχείο για δυο εβδομάδες και έπειτα θα ταξιδέψει στην Αλεξάνδρεια και μέσω φωτογραφικών ομάδων και σε άλλες πόλεις. Επίσης, όλες οι φωτογραφίες θα ανέβουν στην ψηφιακή πλατφόρμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας έτσι ώστε να μείνουν για πάντα στην ιστορία. 







































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ