Quantcast

http://picasion.com/

Ακυρώνεται η παράσταση του Παπακωνσταντίνου στη Βέροια - Πως θα γίνει η εξαργύρωση

Ανακοίνωση με την οποία ακυρώνεται η παράσταση «9 και 5» εξέδωσε η παραγωγός εταιρεία: «Δυστυχώς, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν όλη τη βδομάδα στην πόλη της Βέροιας, , δεν επιτρέπουν να πραγματοποιηθεί η μουσικοθεατρική παράσταση «9 και 5» την Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσους "Μελίνα Μερκούρη" στη
Βέροια. Οι καταρρακτώδεις βροχές όλες αυτές τις μέρες, αλλά και η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες δεν μας επιτρέπουν την διεξαγωγή της παράστασης. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια στην προπώληση, μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση στην Έδεσσα - με τα ίδια εισιτήρια - στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 21:30 (αναβληθείσα Σαββάτου 17/6).

Ενημερώνουμε λοιπόν τους κατόχους των εισιτηρίων ότι η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

α) στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας, Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, Καφέ Μπρίκι, Ουζερί Στάσου Μύγδαλα, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από τον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας.

β) στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας πώλησης Viva.gr με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην πιστωτική τους κάρτα.

γ) στους κατόχους που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από φυσικό σημείο πώλησης με μετρητά και συγκεκριμένα από τα καταστήματα Seven Spots και My Market, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό στέλνοντας e-mail στο e.patselas@gmail.com τον κωδικό παραγγελίας, το ΙΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμό και τον όνομα του δικαιούχου.

Ζητούμε συγνώμη από το κοινό, που με μεγάλη αγάπη αγκάλιασε την παράσταση και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ