Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το νέο μενού του «Piazza Panera» - Το εξασφαλίσαμε και σας το παρουσιάζουμε!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ DELIVERY ΣΤΟ 2331301990 
Το νέο μενού του «Piazza Panera» είναι έτοιμο... να μας ταξιδέψει στις πιο νόστιμες γωνιές της παγκόσμιας κουζίνας και να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Ο «Βεροιώτης» εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα το νέο μενού, το ξεφύλλισε και σας το παρουσιάζει σε Βεροιώτικη πρώτη! Οι επιλογές πολλές,
αυθεντικές και πρωτοποριακές. 
Burger με 100% μοσχαρίσιο κιμά κορυφαίας ποιότητας, με χοιρινό ή κοτόπουλο, τα μοναδικά του πιάτα, ιδανική πρόταση ολοκληρωμένου γεύματος, τα ξακουστά αυθεντικά american Ribs του Panera, σαλάτες, ορεκτικά, wraps και απίστευτες επιλογές σε πρωινό, brunch, σπιτικά γλυκά και καφέ.
Συνεχίζουν σταθερά τα αγαπημένα Velvet, Κατίκι και Λύκος Burger, τα κορυφαία original American style BBQ Ribs, το Philly cheese steak και τα homemade γλυκά. Ανακαλύψτε και τις νέες προσθήκες στον πιο ξεχωριστό χώρο της Βέροιας, στην Πιερίων 46, ή και με ένα τηλέφωνο στο 2331301990 όλες οι γεύσεις από το μενού του «Piazza Panera» έρχονται σπίτι σας με τις πιο προσεγμένες συσκευασίες delivery, που διατηρούν άψογη τη γεύση και την εμφάνιση! Επωφεληθείτε από τις προσφορές στο delivery που θα βρείτε στον κατάλογο!
«Piazza Panera»
Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331 301990

Δείτε το νέο μενού




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ