Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτές είναι 3 προτάσεις «Jordani» που δεν πρέπει να χάσεις!

    - 1 ΓΙΓΑΣ+1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ+1 ΚΑΛΤΣΟΝΕ: 10€
    - ΓΙΓΑΣ: 5€
    - JUNIOR: 5€
    Η πιο διάσημη πίτσα της Βέροιας έρχεται σπίτι σας σε τέλειες γεύσεις, κλασσικές και πρωτότυπες και σε τιμή που δεν έχει ανταγωνισμό! Πίτσα και καλτσόνε, όλα με την εγγύηση ποιότητας και γεύσης «Jordani» και σε πακέτα που δεν βρίσκεις πουθενά στη Βέροια!
    Με ένα τηλέφωνο στα 2331063002 - 2331022911 - 697704325 (whats up) ή και μέσω της εφαρμογής για κινητά (δείτε πως παρακάτω) και σε λίγα λεπτά θα έχετε σπίτι σας όλες τις λαχταριστές γεύσεις «JORDANI»! Δείτε τα:
    Το πιο τρελό πακέτο... 3 με 10€!
    1 ΓΙΓΑΣ + 1 Καλτσόνε οικογενειακό + 1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ: ΜΟΝΟ με 10€!
    HAPPY HOUR 12:00 - 18:00 - ΓΙΓΑΣ 5€
    Πείνασες και είναι μεσημέρι; Με 5€ έφαγες και χόρτασες! Γιατί στον «Jordani» από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα, έχει happy hour... Πίτσα ΓΙΓΑΣ μόνο με 5€!!!




    JUNIOR 5€
    Ποιος είπε ότι η απόλαυση «Jordani» είναι προνόμιο των μεγάλων; Και οι μικροί λάτρεις της πίτσας βρήκαν στον «Jordani» το πακέτο τους που περιλαμβάνει:
    Ατομική πίτσα με την εγγύηση ποιότητας και γεύσης «Jordani», πατάτες και παιδικό χυμό. Και φυσικά σε κάθε κουτί θα βρείτε και ένα δώρο έκπληξη! Και στην junior τιμή ΜΟΝΟ 5€!!!

    Εάν δεν κατέβασες ακόμα την εφαρμογή της πιτσαρίας «Jordani» στο κινητό σου, κάντο τώρα και λάβε αμέσως ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στην πρώτη σου παραγγελία. Με ένα κλικ σε δευτερόλεπτα, μας έρχεται η παραγγελία σας. Τώρα κατεβάζοντας την εφαρμογή pizza jordani μέσω Play store για Android ή Apps store για iphone, στο κινητό σας ή το tablet, η παραγγελία σας είναι... παιχνιδάκι!!!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ