Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτισσα, οπαδός της ΑΕΚ, τραυματίστηκε στα επεισόδια του Βόλου

Με αίμα βάφτηκε και αυτός ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος που πραγματοποιηθήκε στο Πανθεσσαλικό, καθώς δεκάδες τραυματίες των δύο ομάδων διακομίστηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη», ανάμεσα στους τραυματίες είναι και μια πολύ γνωστή Βεροιώτισσα, φανατική οπαδός της ΑΕΚ. Ο λόγος για
τη Ντίνα Σέρπα, η οποία δέχθηκε ένα χτύπημα από φίλαθλο του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μεταβεί στα επείγοντα του Νοσοκομείου.
Ευτυχώς για εκείνη, το τραύμα δεν ήταν σοβαρό και πήρε εξιτήριο λίγη ώρα αργότερα. Το χρονικό της επίθεσης ξεκίνησε, όταν εκείνη, κατευθυνόταν στο γήπεδο και ξαφνικά δέχθηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας την στο δεξί της χέρι. Η ίδια, δεν έχασε την ψυχραιμία της και παρά τον δυνατό πόνο, κατάφερε να μεταβεί στο Νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Μια απρόσμενη και πολύ άσχημη εμπειρία, που η γοητευτική Βεροιώτισσα θα ήθελε πολύ γρήγορα να ξεχάσει.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τη Ντίνα Σέρπα, η οποία μας τόνισε τα εξής: «Ναι, είναι αλήθεια, ότι χτύπησα στο δεξί μου χέρι. Την ώρα που πήγαινα στο γήπεδο, άκουσα κάποιον να φωνάζει το όνομά μου και γύρισα ασυναίσθητα. Ξαφνικά, βλέπω ένα μπουκάλι να προσγειώνεται στο δεξί μου χέρι και να μου προκαλεί έναν τραυματισμό. Δεν σας κρύβω πως εκείνη την στιγμή φοβήθηκα πολύ. Ανησύχησα, μήπως είχα πάθει καμιά σοβαρή ζημιά. Αμέσως, πήγα στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μου πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες. Εκεί είδα και άλλα παιδιά τραυματισμένα, από την τυφλή βία που επικρατούσε εξωτερικά του Πανθεσσαλικού γηπέδου. Είναι καταδικαστέα τέτοια πράγματα και ειδικά όταν ο φανατισμός στρέφεται ακόμα και σε ανυπεράσπιστες γυναίκες. Ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία που θα ήθελα πολύ γρήγορα να την ξεχάσω» ήταν τα λόγια της όμορφης Βεροιώτισσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ