Quantcast

http://picasion.com/

Το ψυχολογικό θρίλερ «To τρίπτυχο των ευχών» του Γιώργου Δάμτσιου παρουσιάζεται στη Βέροια

H Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου», οι Πρότυπες Εκδόσεις «Πηγή» και ο Ναουσαίος συγγραφέας Γιώργος Δάμτσιος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Το Τρίπτυχο των Ευχών», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου και ώρα 19:30 στη αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Θ. Ζωγιοπούλου». Για το βιβλίο
θα μιλήσουν οι βραβευμένοι συγγραφείς Ευαγγελία Παπανίκου και Αλέξανδρος Ακριτίδης και ο συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Βούλα Κοτσάλου. Την παρουσίαση συντονίζει ο Γιάννης Τζιουμάκης. Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου», Θ. Ζωγιοπούλου 5, 3ος όροφος, τηλ. 2331024879

Το Τρίπτυχο των Ευχών : από το οπισθόφυλλο του  βιβλίου

 Για τη νεαρή Εύη Καστώνη, η διαμονή σε ένα απομονωμένο και ορεινό χωριό όπως η Δρύπη είναι σκέτο μαρτύριο. Η άσχημη εξωτερική της εμφάνιση και το καταρρακωμένο της ηθικό την έχουν οδηγήσει στο περιθώριο. Πλέον κάθε της πέρασμα από την πλατεία του χωριού μπορεί να γίνει η αφορμή για ένα ακόμα επεισόδιο γελοιοποίησης και εκφοβισμού.
Η ευκαιρία για την απόλυτη ανατροπή έρχεται όταν εντοπίζει ένα παράξενο αντικείμενο. Ένα φυλακτό που μοιάζει ικανό να εκπληρώσει την κάθε της επιθυμία. Πλέον μπορεί να γίνει πραγματική καλλονή, ενώ έχει τη δυνατότητα να εκδικηθεί τον χειρότερο βασανιστή της και να διεκδικήσει τον άντρα των ονείρων της. Μόνο που για κάθε της επιθυμία, το φυλακτό απαιτεί από εκείνη και από μία μικρή εξυπηρέτηση. Μία δοκιμασία. Η οποία είναι τελικά ικανή να την αλλάξει ανεπανόρθωτα.
Πόσο μακριά θα φτάσει για να κερδίσει τα όσα ονειρευόταν από μικρό παιδί; Πόση από την ανθρωπιά της θα κινδυνέψει να χάσει;
Ο μόνος που γνωρίζει την απάντηση είναι ο παράξενος ένοικος του Τρίπτυχου των Ευχών…

Βιογραφικό  Γιώργου Δάμτσιου
Ο Γιώργος Δάμτσιος γεννήθηκε 1978 στη Νάουσα και εργάζεται στο Ελληνικό Δημόσιο από το 2000. Εκτός από τη συγγραφή, του αρέσει να διαβάζει μανιωδώς ενώ είναι λάτρης της Heavy Metal, του gaming και του αθλητισμού.
Εξακολουθεί να διαμένει στη Νάουσα, μαζί με τη σύζυγό του Αναστασία και τα δύο παιδιά τους.
Αποτελεί έναν από τους οραματιστές και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria.
Αρθρογραφεί τακτικά στην ιστοσελίδα nyctophilia.gr, καθώς και στο προσωπικό του blog: georgedamtsios.weebly.com
Το ντεμπούτο του βιβλίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015 από τις εκδόσεις Momentum και τιτλοφορείται “Μέχρι την τελευταία του ανάσα”.
Τον Γενάρη του 2016, συμμετείχε στο συλλογικό έργο “Ψίθυροι μέσα στη νύχτα”, για λογαριασμό του site nyctophilia.gr
Τον Ιούνιο του 2016 κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε εκατόν τριάντα συμμετέχοντες στον διαγωνισμό των εκδόσεων “Ανάτυπο” με θέμα “Το Άγνωστο”. Συμμετείχε στο αντίστοιχο συλλογικό έργο.
Τον Μάρτιο του 2017, από τις “πρότυπες εκδόσεις Πηγή”, κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του, με τίτλο “Το Τρίπτυχο Των Ευχών”.
Τον ίδιο μήνα, συμμετείχε και σε δύο ακόμα συλλογές διηγημάτων:
“Αντίθετο Ημισφαίριο 4” , για λογαριασμό της gamecraft.
“Τρόμος”, των εκδόσεων Ανάτυπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ