Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το μεζεδάκι στο «ByRaki»... είναι επιστήμη!

Θέλει μελέτη το πράγμα σου λέει... Γιατί τι σημαίνει μεζές; Προέρχεται από τα περσικά μαζέ (مزه), που σημαίνει «γεύση». Άρα ο μεζές δεν πρέπει να είναι ίσα ίσα για να μην πίνεις ξεροσφύρι το τσιπουράκι, το ουζάκι, τη μπύρα ή το κρασί σου. Πρέπει να έχει και γεύση. Γι' αυτό στο «ByRaki» το ψάχνουν από δω, το δοκιμάζουν από κει, κάτι προσθέτουν, κάτι
αφαιρούν, βρίσκουν πάντα και έναν όμορφο τρόπο να το σερβίρουν και μας το προσφέρουν με μόνο 2€ το πιάτο! Και πάντα συλλαμβάνουν νέες ιδέες και νέες γεύσεις για να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιάτο με μεζέ.
Μια από τις καινούριες προσθήκες στα μεζεδάκια μυρίζει παράδοση... αυγά και παστουρμά, ανακατεμένα σε μια τέλεια ομελέτα, ιδανικό συνοδευτικό για το τσίπουρο. Όρεξη να έχεις να δοκιμάζεις στο «ByRaki». Μεζέδες με κρεατικά, θαλασσινά, λαχανικά, που ανανεώνονται διαρκώς, σερβίρονται όμορφα στα τηγανάκια, τα καλαθάκια του και τα πιατάκια τους και προσφέρονται όλα με μόνο 2€ το καθένα! Καθώς και πλήρες κατάλογος, με κρεατικά της ώρας, σαλάτες, ορεκτικά και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας!

«byRaki»
Ανοίξεως 65, Περιοχή Ελιάς Βέροια
τηλ. 2331070210 και 6988551191


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ