Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοχαρόπουλος στη Βουλή: «Είναι αδιανόητα τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί» (VIDEO)

Ομιλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλου στη Βουλή. Ο Βεροιώτης πολιτικός άσκησε σφοδρή κριτική απέναντι στην συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τόνισε μεταξύ άλλων: «Εδώ και πόσους μήνες διαπραγματεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ! Και πραγματικά,
απορούμε. Αν ήταν να μας φέρει τέτοιο μνημόνιο, για ποιο λόγο καθυστερούσε; Είναι αδιανόητα τα μέτρα τα οποία έχουν συμφωνηθεί. Σας άκουσα πριν από λίγο να λέτε ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια. Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε με αυτά που έχετε υπογράψει. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο.
Υπογράψατε μείωση συντάξεων και μείωση αφορολόγητου και πάρα πολλά άλλα για μετά το 2018, και έρχεται στην Ολομέλεια η κυβέρνησή σας και λέει ότι μετά από ενάμιση χρόνο θα έχουμε βγάλει με αυτή τη συμφωνία τη χώρα από την κρίση. Τη βάζετε πιο βαθιά στα μνημόνια. Τη βάζετε πιο βαθιά στην κρίση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Λίγη σοβαρότητα σε αυτά που λέτε! Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται και σήμερα το παραμύθι του ουδέτερου δημοσιονομικού αποτελέσματος. Ο Υπουργός Οικονομικών αυτής της Κυβέρνησης είχε πει ότι σήμερα θα είχε παραιτηθεί, αν έπεφτε το αφορολόγητο σε αυτό το ποσό. Και ακόμη δεν έχει παραιτηθεί. Η κυβέρνησή σας συνεχίζει να νομίζει ότι μπορεί να πείσει τον ελληνικό λαό με ψέματα. Αν νομίζετε ότι οι πολίτες αυτή τη στιγμή είναι πελάτες, αν έχετε αυτή την αντίληψη για τους πολίτες της χώρας, κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Θα κλείσω με το απόφθεγμα του Αβραάμ Λίνκολν: «Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά όχι πολλούς για πάντα». Δείτε το video:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ