Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα «δίχτυα» τους στην Ημαθία ρίχνουν Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης και Ραγκούσης

H Κεντροαριστερά απέκτησε άλλον έναν πολιτικό σχηματισμό. Η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωσαν τη δημιουργία πολιτικής κίνησης με στόχο τη σταδιακή μετεξέλιξή της, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, σε έναν μεγάλο προοδευτικό και αξιόμαχο πολιτικό σχηματισμό. Για την ακρίβεια, σαφές και
συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ίδρυση Νέου Προοδευτικού Φορέα, με εκλογή αρχηγού από τη βάση, αποφάσισε η 100μελής Αρχική Εθνική Συντονιστική Επιτροπή (ΑΕΣΕ) της «Ωρας Αποφάσεων». 

Ειδικότερα, αποφασίστηκε και προτείνεται η συγκρότηση, απ’ όλες τις δυνάμεις και τα πρόσωπα που το επιθυμούν, σε ισότιμη βάση, μιας διευρυμένης πολιτικής-οργανωτικής Επιτροπής, η οποία θα συνεδριάσει τον Ιούνιο, προκειμένου να οργανώσει την Ιδρυτική Καταστατική Συνέλευση του νέου, ενωμένου, προοδευτικού φορέα. Η Ιδρυτική Καταστατική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Θα ακολουθήσει το Προγραμματικό Συνέδριο και η εκλογή αρχηγού από τη βάση.

Απλώνουν τα «δίχτυα τους» και στην Ημαθία - Ετοιμάζεται Νομαρχιακή Οργάνωση 

Πριν από λίγες ημέρες, συγκροτήθηκε στην Θεσσαλονίκη  η πρώτη πανελλαδικά οργάνωση του νέου πολιτικού φορέα «Ώρα Αποφάσεων». Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βεροιώτη», μέσα στον Μάιο, θα γίνουν και άλλες ανάλογες συναντήσεις για τη συγκρότηση νομαρχιακών οργανώσεων. Μέσα στον συγκεκριμένο προγραμματισμό εντάσσεται και η Ημαθία, στην οποία οι τρεις πρώην υπουργοί δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές στην Ημαθία και σιγά - σιγά θα δημοσιοποιηθούν και τα πρώτα ονόματα. Κύριοι εκφραστές του νέου πολιτικού σχηματισμού στις τρεις πόλεις (Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια), θα είναι στελέχη που προέρχονται από τον χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ