Quantcast

http://picasion.com/

Στις 14 Μαΐου ο 7ος Γύρος λίμνης Αλιάκμονα

Ο Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «ΗΜΑΘΙΩΝ» και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας για άλλη μια χρονιά συνδιοργανώνουν τον 7ο Γύρο Λίμνης Αλιάκμονα κατά τα πρότυπα των διοργανώσεων που είναι διεθνώς γνωστές ως «Fun Run» με ελεύθερη συμμετοχή διαγωνιζομένων. Φέτος επιλέχθηκε η 14η Μαΐου, η ημέρα της Μητέρας. Η γιορτή της μητέρας δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια καθιερωμένη ημέρα για την αναγνώριση και εκτίμηση της μητρότητας, αποτελεί μια ιδιαίτερη ημέρα για όλους μας. Είναι η παγκόσμια αναγνώριση της ιερής αποστολής της μητέρας και της κοινωνικής της προσφοράς. Είναι η γιορτή της παντοτινής, άδολης και ακατάλυτης αγάπης, της αφοσίωσης, της στοργής και της θυσίας.

Η μητέρα, είναι κάτι περισσότερο από το πρόσωπο που φέρνει στον κόσμο μια καινούρια ζωή... Είναι εκείνη που διαμορφώνει χαρακτήρες, πλάθει ψυχές, ανατρέφει, φροντίζει, συμπαραστέκεται, κουράζεται, δακρύζει, αναστενάζει, αγωνιά αλλά και χαίρεται.

Η γιορτή της μητέρας καθιερώθηκε προκειμένου να αποδώσουμε τον θαυμασμό, αλλά και το σεβασμό, καθώς και να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μας προσφέρει και να δείξουμε την αγάπη μας, την εκτίμηση μας προς το πρόσωπο της.

Έτσι λοιπόν σας καλούμε να προσκαλέστε τους φίλους σας να βάλτε τα αθλητικά σας, να πάρτε ποδήλατα, σκεϊτ, πατίνια ή άπλα και μόνο την θετική σας διάθεση και έρθετε να στείλουμε μηνύματα αγάπης...

Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 11:00πμ θα δοθεί γενική εκκίνηση από το νότιο άκρο της λίμνης χωρίς διαγωνιστικές κατηγορίες.

Στον τερματισμό οι πρώτοι 350 συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης...

Επίσης θα υπάρχει μουσική και mini-bazzar από τους εθελοντές της πρωτοβουλίας του οποίου τα έσοδα θα δοθούν εξολοκλήρου στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.
Με εκτίμηση το ΔΣ του ΑΣΒ ΗΜΑΘΙΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ