Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σούκος προς Αστυνομικούς της Ημαθίας: «Είμαι εδώ, γιατί σας αγαπώ»

Τον Λαρισαίο επιχειρηματία Κωνσταντίνο Σούκο τον γνωρίσαμε στη Βέροια μέσω μιας δωρεάς που έκανε στη Σχολή Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας στο Πανόραμα, με την οποία πολύ άμεσα δημιουργήθηκε ένα υπερσύγχρονο κλειστό σκοπευτήριο. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SOUKOS ROBOTS AΒΕΕ, ήταν προσκεκλημένος της
Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, στην ετήσια γενική συνέλευση, όπου και τιμήθηκε για την προσφορά του αυτή. Στον χαιρετισμό του ο κ. Σούκος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμή αυτή και μίλησε με λόγια αγάπης προς τους Αστυνομικούς.
«Η αγάπη δεν είναι να λέμε ευχολόγια. Η αγάπη είναι να δείχνετε με πράξεις. Δεν πιστεύω στους πολιτικούς, προέρχομαι από στρατιωτική οικογένεια και δεν είμαι εδώ έτσι τυχαία. Είμαι εδώ γιατί σας αγαπώ. Μόνο με τους αγώνες θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε και να κρατήσουμε τη χώρα μας καθαρή. Τώρα είναι οι δύσκολοι αγώνες και να μην επιτρέψουμε να έρθουν πιο δύσκολοι. Μπορώ να κάνω και άλλα με το υστέρημά μου γιατί πιστεύω ότι πιάνει τόπο. Εσείς είστε οι ηγέτες της χώρας μου, που σε εσάς θα στηριχθούμε τη δύσκολη στιγμή που εύχομαι να μην έρθει ποτέ. Ζω και αναπνέω για την Ελλάδα. Έχω τις επιχειρήσεις μου στην Αμερική, είμαι στην Ελλάδα, γιατί είμαι ελληνόπουλο. Δε θα βάλω ποτέ την ουρά στα σκέλια για κανέναν πολιτικό. Σας αγαπάω, είμαι εδώ και σας ευχαριστώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ