Quantcast

http://picasion.com/

Το Selfie Game κάνει στάση στη Νάουσα! - Δήλωσε συμμετοχή!

To Selfie Game είναι το νέο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ που θα γυρίσει όλη την Ελλάδα το προσεχές διάστημα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με Selfie φωτογραφίες στην πόλη τους, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα ταξίδι για τους ίδιους και την παρέα τους. Το προσεχές διάστημα η εκπομπή θα κάνει γυρίσματα στη Νάουσα και
συγκεκριμένα στις 24/6. Ο Νίκος Πιτάνιος και ο Παναγιώτης Κουντουράς έρχονται στη Νάουσα και ψάχνουν να κάνουν την τέλεια ομάδα με δύο από εσάς.

Oι κανόνες είναι απλοί: Στο παιχνίδι συμμετέχουν δύο παίχτες-κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους δύο παρουσιαστές και διαγωνίζονται προκειμένου να βγάλουν πετυχημένες Selfie φωτογραφίες κάτω από τις συνθήκες που θα τους ζητηθούν. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους που συμβαίνουν σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Για κάθε πετυχημένη Selfie που θα βγάλουν, οι παίκτες κερδίζουν Like. Ο παίκτης που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα Like στο τέλος της ημέρας και να ξεπεράσει τις δοκιμασίες με τον καλύτερο χρόνο θα κερδίζει ένα ταξίδι.

Η απόλυτη τρέλα των Social media έρχεται στην πόλη σου! Μέχρι που θα έφτανες για να βγάλεις τηSelfie σου; Δείτε το τρέιλερ από την επίσημη σελίδα της εκπομπής στο Facebook και δηλώστε συμμετοχή για το επεισόδιο της Νάουσας:

https://www.facebook.com/selfiegamegr/videos/1351619068264633/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ