Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωταθλητής ο ΑΟΚ Βέροιας με νίκη «θρίλερ»!

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε με καλάθι του Πέτρου Μάντσου στα 4'' πριν τη λήξη του αγώνα, ο ΑΟΚ Βέροιας στέφθηκε πρωταθλητής στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ και πανηγύρισε την άνοδο του στη Γ Εθνική. Έπειτα από 13 χρόνια, η ομάδα της Ημαθίας θα αγωνιστεί και πάλι στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Το
συγκρότημα του Θωμά Τούσα, μπροστά σε 400 και πλέον φιλάθλους που κατέκλυσαν το ΔΑΚ "Βικέλας", μοίρασε... εγκεφαλικά καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο χάρη στην τεράστια οξυδέρκεια του Γιώργου Γιαννουζάκου αλλά και την κλάση του Πέτρου Μάντσου, κατάφεραν να πάρουν το "χρυσό" ροζ φύλλο αγώνα και να πανηγυρίσουν στο τέλος σαν μικρά παιδιά!

Κόντρα σε μια ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια, ο ΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με έναν πόντο διαφορά και ενώ λίγο πριν οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με 59-58.

Μετά το τάιμ άουτ του Θωμά Τούσα, ο Γιαννουζάκος πήρε τη μπάλα για την επαναφορά από την πλάγια γραμμή, είδε την κίνηση του Μάντσου κάθετα προς τη ρακέτα και ο τελευταίος αφού απέφυγε εξαιρετικά από τον προσωπικό του αντίπαλο, πέτυχε με lay up το νικητήριο καλάθι του φετινού 3ου τελικού κόντρα στην ομάδα της Πέλλας.

Περιττό να αναφέρουμε τι έγινε μετά την τελευταία κόρνα της γραμματείας, όπου φίλαθλοι, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες έγιναν ένα και πανηγύρισαν έξαλλα μια πολύ μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο για τον ΑΟΚ αλλά και για την Ημαθία, που "πληγώθηκε" φέτος με τους υποβιβασμούς των Φίλιππου Βέροιας και ΓΑΣ Μελίκης.

Δεκάλεπτα : 15-20, 39-35, 47-48, 60-59

ΑΟΚ Βέροιας : Τρομπούκης 6, Ουσουλτζόγλου 10 (1), Χρυσάφης, Γκανάς, Καπνάς 2, Λέφας 1, Παπουλίδης 5, Μάντσος 26 (2), Γιαννουζάκος 10 (1)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ