Quantcast

http://picasion.com/

ΠΡΟΣΦΟΡΑ «Νano Wash»: Βιολογικός καθαρισμός + πλύσιμο έξω και κάτω ΜΟΝΟ 60€

Αν ψάχνεις το ιδανικό πλύσιμο αυτοκινήτου, με κορυφαία προϊόντα νανοτεχνολογίας, εμμονή στη λεπτομέρεια και εμπειρία, προσεγμένη εργασία και άψογο αποτέλεσμα, το «Νano Wash», το πλυντήριο αυτοκινήτων στις Βαρβάρες είναι αυτό που ψάχνεις. Το «Νano Wash» διαθέτει και ράμπα, για καθάρισμα του κάτω μέρους του αυτοκινήτου, ενώ ειδικεύεται και στο
καθάρισμα της μηχανής του. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι οικολογικά και απόλυτα ακίνδυνα, ιδανικά για μωρά! 
Με το πρωτοποριακό παλμικό πιστόλι που διαθέτει, όλες οι λεπτομέρειες και τα πιο δύσκολα σημεία θα λάμψουν! Αεραγωγοί, θήκες, τασάκι, χερούλια, κουμπιά, πεταλιέρες, κιβώτιο ταχυτήτων, ακόμα και τα λάστιχα της πόρτας γίνονται σαν καινούρια. Γιατί εκεί που δεν πάει το χέρι, πάει το «NanoWash»!
Κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα: 6993540778 και 2331505357 και επωφεληθείτε από την προσφορά του «Νano Wash»: Βιολογικός καθαρισμός + πλύσιμο έξω και κάτω ΜΟΝΟ 60€! Απολαύστε το αυτοκίνητό σας σαν να ήταν καινούριο, με ένα πεντακάθαρο σαλόνι και εξαρτήματα απαλλαγμένα από σκόνη και βρωμιά. 

Το πλυντήριο αυτοκινήτων «Νano Wash» στην Αγία Βαρβάτα Βέροιας παρέχει:
- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ + ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕΣΑ + ΚΑΤΩ: 60€!!!
- Πλήρη καθαρισμό εσωτερικών χώρων - σαλονιού (καθίσματα, πλαϊνά, δάπεδα, οροφή, κονσόλα, χειριστήρια, πορτ μπαγκάζ, αεραγωγοί, ζώνες κλπ). 
- Μέσα - έξω 10€
- Με σαπούνι νανοτεχνολογίας 13€
- Από κάτω 5€
- Μηχανής 5€
- Κέρωμα αυτοκινήτου με κερί νανοτεχνολογίας 2€
- Καθαρισμός συντήρηση δερμάτων, ξεθάμπωμα φαναριών από 15€
- Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, με κάθε πλύσιμο μέσα - έξω, ΔΩΡΟ το κάτω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ