Πολλές διακρίσεις για τους τενίστες στου Ο.Α. «Αλέξανδρος» Βέροιας

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου 2017, διεξήχθη στη Βέροια το 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (αντρών-γυναικών) και στην Αριδαία το 2ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης. Στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα (αντρών-γυναικών) συμμετείχε για πρώτη φορά ο 15χρονος αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης «Αλέξανδρος» Βέροιας, ο Μιχάλης Ανανιάδης. Μετά από 5 νίκες κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και κατέκτησε τελικά τη δεύτερη θέση!
Καλές εμφανίσεις έκαναν και οι junior αθλητές του Ομίλου στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Α-10 και Κ-10. Ο Βόλτης Αντώνης σημείωσε 3 νίκες στον όμιλό του καταλαμβάνοντας την 1η θέση και ο Νέγκας Χαράλαμπος σημείωσε δύο νίκες και μια ήττα στο tie break καταλαμβάνοντας τη 2η θέση. Επιπλέον τη 2η θέση στον όμιλό της κατέκτησε και η Μανωλοπούλου Ανθή στην κατηγορία Κ-10.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου θα ήθελαν να συγχαρούν θερμά όλους τους αθλητές/αθλήτριες για την συμμετοχή και τις επιτυχίες και να ευχηθούν να προχωρήσουν ακόμη καλύτερα στους προσεχείς αγώνες!!Πηγή: http://oaav-tennis.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις