Quantcast

http://picasion.com/

Πλήρες ρεπορτάζ από την επεισοδιακή Γ.Σ. της ΕΠΣΗ

Σε κλίμα έντασης, διαρκών λεκτικών αντιπαραθέσεων και φραστικών αντεγκλήσεων διεξήχθη την Παρασκευή η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ Ημαθίας. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης κατατέθηκε πρόταση μομφής εναντίον μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και εν προκειμένω του Α’ Αντιπροέδρου Αριστείδη Ματσούκα. Με επικεφαλής
τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων 26 συνολικά σωματεία ζήτησαν εγγράφως την αποπομπή του Α. Ματσούκα, καταλογίζοντάς του ευθύνη και ανοχή για τα σοβαρά, εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νίκης Αγκαθιάς στην λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Όπως ήταν φυσικό οι βασικοί πρωταγωνιστές που μονοπώλησαν τις εντυπώσεις ήταν ο Τάκης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος της ομάδας των Τρικάλων και ο καταγγελλόμενος Αριστείδης Ματσούκας. Στην «απολογία» του ο τελευταίος έκανε μία αναδρομή στην ιστορία του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, απέδωσε την πρόταση μομφής σε προσωπική κόντρα που έχει μαζί του ο κ. Παπαδόπουλος και ζήτησε την απόρριψη της πρότασης. Φαίνεται όμως πως εκ του αποτελέσματος δεν έπεισε τα σωματεία - μέλη της Γ.Σ που με συντριπτική διαφορά 39 ΝΑΙ προς 14 ΟΧΙ και 1 άκυρο (απαιτούνταν 36 ψήφοι για την αποδοχή της πρότασης που αντιστοιχεί, όπως απαιτεί το καταστατικό, στα 2/3 των παρόντων 54 σωματείων που παρέστησαν στην Γενική Συνέλευση) ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής, με αποτέλεσμα ο κ. Ματσούκας να τεθεί εκτός Διοικητικού Συμβουλίου, χωρίς παράλληλα να έχει επίσης βάσει του καταστατικού την δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα για τις επόμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης που προήδρευε της Γενικής Συνέλευσης ευθέως τάχτηκε υπέρ του συνεργάτη του Α’ Αντιπροέδρου της Ένωσης, εκθειάζοντας τα προσόντα του και την προσφορά του, ζητώντας από τα σωματεία να απορρίψουν την πρόταση μομφής χωρίς όμως να εισακουστεί, γεγονός που πολλοί εκτιμούν ότι θα αποδειχθεί προάγγελος εξελίξεων.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ