Quantcast

http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε ο 7ος Γύρος της Λίμνης Αλιάκμονα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ο 7ος Γύρος της Λίμνης Αλιάκμονα «Veria Fun Run», που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «ΗΜΑΘΙΩΝ» και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό, πολλοί ήταν αυτοί που έφτασαν στο Φράγμα με τα πόδια, τα ποδήλατα και τα πατίνια τους για να συμμετέχουν στην όμορφη αυτή γιορτή του αθλητισμού, που κάθε χρόνο επιλέγει να περάσει και ένα διαφορετικό μήνυμα. Φέτος, η διοργάνωση επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας και ήταν αφιερωμένη στην αναγνώριση και εκτίμηση της μητρότητας. 
Η εκκίνηση δόθηκε στις 11 από το νότιο άκρο της λίμνης και σε λίγα λεπτά οι πρώτοι ποδηλάτες έφτασαν στη γραμμή του τερματισμού. Ακολούθησαν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, που με τα ποδήλατα, με τα πατίνια, τρέχοντας ή περπατώντας απολαμβάνοντας τη διαδρομή, τερμάτισαν, παρέλαβαν το αναμνηστικό τους μετάλλιο, ένα ποτήρι δροσερό χυμό ροδάκινο και από ένα κόκκινο μπαλόνι με μηνύματα αγάπης προς τη μαμά. 
Στο τέλος, ο πρόεδρος του ΑΣ Ημαθίων Τάσος Λαδόπουλος και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη συμμετοχή τους και τους χορηγούς της διοργάνωσης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Δείτε το φωτορεπορταζ:



























































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ