Ο Τάκης Μαυριγιαννάκης Make up Artist της Estee Lauder στο Hondos Center Bέροιας!

Ο Τάκης Μαυριγιαννάκης, ο Global Make up Artist της Estee Lauder για την Ελλάδα, ανήκει στην κατηγορία εκείνη των επαγγελματιών που σε κάνουν να αποκτάς μια άλλου είδους σχέση με το μακιγιάζ και να το αναγάγεις από καθημερινή συνήθεια σε τέχνη. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ο ταλαντούχος make up artist μετρά συνεργασίες με μερικά
από τα σημαντικότερα πρόσωπα εντός και εκτός ελληνικού εδάφους. Από τα πρώτα του κιόλας βήματα, επιμελήθηκε το μακιγιάζ μερικών από τους μεγαλύτερους οίκους όπως Billy Bo, Escada, Polatof, Vildiridis. Έκτοτε η καριέρα του απογειώθηκε: το 1992 επιμελήθηκε το μακιγιάζ του Ανδρέα Παπανδρέου για την προεκλογική του καμπάνια. Αργότερα, στα χέρια του αφέθηκαν πολλές ακόμη σημαντικές κυρίες όπως Karla Bruni, Claudia Schiffer, αλλά και οι δικές μας Δήμητρα Γαλάνη, Χαρούλα Αλεξίου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ο Τάκης Μαυριγιαννάκης είναι ο αγαπημένος των περιοδικών και όχι μόνο, καθώς τα πινέλα του έχουν “χαϊδέψει” πολλά λαμπερά πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στα εξώφυλλα των πιο glossy διεθνών τίτλων.

O Τάκης Μαυριγιαννάκης μόλις επέστρεψε από τη Σαγκάη και θα είναι στο κατάστημα Hondos Center Bέροιας την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 να δώσει πολλές συμβουλές ομορφιάς.


Δημοφιλείς αναρτήσεις