Quantcast

http://picasion.com/

Το «Μικρό Χάνι» διοργανώνει Τουρνουά Σκάκι, μας προσφέρει καφέ με 1€ και μας κάνει δώρα!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 2331303062
Το «Μικρό Χάνι», το μικρό αυτό μαγαζί στην πλατεία Κόρακα, ταυτίζεται απόλυτα με την έννοια «στέκι». Από το πρωί έως το βράδυ, για καφέ, για τσίπουρα και μεζέ, για μπύρες και ποτά, για παιχνίδια με την παρέα αλλά και για τις τιμές του που δεν υπάρχουν πουθενά στη Βέροια! Όλοι οι καφέδες και τα αναψυκτικά με 1€!
Το «Μικρό Χάνι» λατρεύει και το σκάκι, γι' αυτό όχι μόνο φιλοξενεί στο χώρο του καθημερινά τους απανταχού σκακιστές της Βέροιας, που βρήκαν το στέκι τους, αλλά και κάθε Κυριακή για όλο το Μάιο, θα διοργανώνει τουρνουά σκάκι! 
Δήλωσε συμμετοχή στο τηλέφωνο 2331303062, πάρε μέρος στο τουρνουά και την τελευταία Κυριακή του Μαΐου, ίσως αναδειχθείς εσύ ο κορυφαίος σκακιστής στο «Μικρό Χάνι»! Αλλά και αν απλά λατρεύεις το σκάκι και ψάχνεις παρέα για μια παρτίδα, στο «Μικρό Χάνι» θα βρεις σίγουρα το σκακιστικό σου ταίρι. 
Στο «Μικρό Χάνι» δεν κερδίζεις μόνο από τις τιμές, κερδίζεις και δώρο. Έξω από το μαγαζί, θα βρεις ένα υπέροχο, ολοκαίνουριο ποδήλατο, σε συσκευασία... δώρου! Τι κάνει εκεί;
Το «Μικρό Χάνι» θα το χαρίσει σε έναν τυχερό του πελάτη στο τέλος του μήνα. Πως; Απλά και χωρίς καμία επιβάρυνση, κάθε φορά που θα επιλέγεις το «Μικρό Χάνι» για τον καφέ, το ποτό, το τσιπουράκι σου, θα μπαίνεις στην κλήρωση για να το κάνεις δικό σου!
Αυτά συμβαίνουν καθημερινά στο «Μικρό Χάνι»... το μικρό μαγαζί στην πλατεία Κόρακα, με ακόμα πιο μικρές τιμές, που γινόμαστε όλοι μια παρέα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ