Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Αντωνίας Χαρίση (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Απριλίου η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αντωνίας Χαρίση με τίτλο: «Παιδόπολη “Καλή Παναγιά” - Εκεί που η ιστορία συνάντησε τα παιδιά». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βέροιας, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης των Παιδοπολιτών της
Παιδόπολης «Καλή Παναγιά». Για το βιβλίο μίλησαν ο φιλόλογος Χρήστος Σκούπρας, ο δικηγόρος Παναγιώτης Δαβόρας, ο καθηγητής Εκκλησιαστικής Ιστορίας Εμμανουήλ Ξυνάδας και η ίδια η συγγραφέας.
Την παρουσίαση του βιβλίου συντόνισε με εξαιρετικό τρόπο η φιλόλογος και Πρόεδρος του Δ.Σ. Ε..Μ.Ι.Π.Η. Ολυμπία Μπέτσα. Σε δηλώσεις της η Αντώνια Χαρίση τόνισε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ θερμά όλους και όλες, όσους παραβρέθηκαν σήμερα στην παρουσίαση του βιβλίου μου για την Παιδόπολη "Καλή Παναγιά".
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα "παιδιά" της Παιδόπολης για την βοήθεια που μου πρόσφεραν, τους Δαβόρα Π., Ξυνάδα Μ., Σκούπρα Χρ., Μπέτσα Ο. για την κριτική παρουσίαση του βιβλίου, την Ι. Ζιώγα, τον Ν. Βουδούρη και την Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας για την διοργάνωση της εκδήλωσης, την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και Ναούσης και τον ηγούμενο της Μονής για την παραχώρηση του χώρου και όλους τους άλλους υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας. Πραγματικά ήταν μια θαυμάσια ημέρα, γεμάτη συγκίνηση για όλους μας»!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ