Quantcast

http://picasion.com/

Με Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Άλσος υποδέχεται η Βέροια το καλοκαίρι!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/6
Πότε ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι στη Βέροια; Όταν ξεκινάνε οι συναυλίες στο Άλσος! Έτσι, φέτος ξεκινάει στις 16 Ιουνίου, με ένα λατρεμένο όνομα, που για μια ακόμα χρονιά αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στη Βέροια στις 16 Ιουνίου, για μια συναυλία στα πλαίσια της
καλοκαιρινής της περιοδείας «LOVE TOUR». Το εισιτήριο κοστίζει 13€ στην προπώληση και 15€ στο ταμείο του θεάτρου. 
Λίγα λόγια για τη συναυλία
Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!
Μια ερμηνεύτρια που μπορεί, στο χρονικό πλαίσιο μιας ζωντανής εμφάνισης, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Να μας αγγίξει με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μιας μπαλάντας. Να μας σηκώσει όρθιους για χορό και να μας ξεσηκώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Όλα αυτά θα μας συμβούν και φέτος το καλοκαίρι, αφού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κάνει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με πολλούς σταθμούς σε πόλεις της Ελλάδας. LOVE TOUR. Μεγάλος σταθμός η Βέροια! Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»!

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο
Έναρξη: 21.30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Νανά Καραγιαννίδου 2331078120, 2331078100

Προπώληση εισιτηρίων:
• Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας – Π.Μελά και Μπιζανίου , τηλ. 2331 0 78100
• Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, Βενιζέλου, τηλ 2331024612
• Καφέ Μπρίκι, Μητροπόλεως 44 , τηλ 2331020201
• Ουζερί Στάσου Μύγδαλα, Μητροπόλεως , τηλ.2331120327

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ