Quantcast

http://picasion.com/

Μαγειρεύουμε πολύχρωμο κοτόπουλο από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»

Μη σας παίρνει από κάτω ο άσχημος καιρός, η μουντίλα στην ατμόσφαιρα και η γριζάδα του ουρανού... Βάλτε χρώμα και νοστιμιά στο τραπέζι σας! Πως; Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» ξέρουν πως να σας φτιάχνουν τη διάθεση με κορυφαίας ποιότητας κρέας, φανταστικές ιδέες και πεντανόστιμες συνταγές. Για αυτό το μουντό σαββατοκύριακο μας προτείνει
Κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές! Εύκολο, νόστιμο και πολύ χρωματιστό! 
Αν πάλι δε θέλετε να μαγειρέψετε, τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» ετοίμασαν για εσάς συνταγές, έτοιμες στο ταψάκι τους, κατευθείαν για το φούρνο! Από μαριναρισμένα κρέατα, γεμιστά και εντυπωσιακά ρολά, γεμιστές μπριζόλες και εξοχικά, μέχρι και κολοκυθάκια γεμιστά και γεμιστές πιπεριές! Όλα τα έχουν τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια». 
Δείτε τη συνταγή:

1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλο
1 πιπεριά πορτοκαλί
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
1 κρεμμύδι τριμμένο
2-3 κουτ. σούπας χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κρασοπότηρο κρασί (προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβετε τις πιπεριές σε λωρίδες και το κοτόπουλο σε κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε λίγο νερό και ρίχνετε τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν. Ρίχνετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
Προσθέτετε το κοτόπουλο, ρίχνετε αλάτι και πιπέρι, σβήνετε με το κρασί, ρίχνετε και τη ντομάτα και ανακατεύετε μια ακόμα φορά. Μαγειρεύετε για 20-25 λεπτά περίπου ακόμα. Σερβίρεται ιδανικά με ρύζι! 

-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683
-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ