Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινάει την Τετάρτη στη Βέροια το 42ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΠΕΕ ΟΤΕ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας με ελεύθερη είσοδο η τελετή έναρξης των εργασιών του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ, που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια μέχρι 28 Μαΐου. Την έναρξης εργασιών του Συνεδρίου θα κηρύξει η Πρόεδρος της
Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Νικολέττου Χριστίνα, ενώ θα έχουν προηγηθεί οι χαιρετισμοί των επισήμων. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Ευγενία Καβαλάρη, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ημαθίας. Θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο πολιτιστικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Ομίλου «Γενίτσαροι και Μπούλες» και της παιδικής χορωδίας του Ωδείου «Φίλιππος» Βέροιας με μαέστρο τη Νεφέλη Μπραβάκη.

Το κύριο μέρος των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαϊου στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον». Παράλληλες εκδηλώσεις Το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ 09:00-13:00 Ενημέρωση μαθητών της Α/θμιας Εκπαίδευσης στη Βέροια από τους Ολυμπιονίκες αθλητές Βαβάτση Φωτεινή, Κελεσίδου Τασούλα και Υφαντίδου Σοφία για τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 09:00-13:00 Ενημέρωση μαθητών της Α/θμιας Εκπαίδευσης στη Νάουσας από τους Ολυμπιονίκες. 09:00 -13:00 Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα συγκέντρωσης Προσωπικού ΟΤΕ στο ισόγειο του κτηρίου του ΟΤΕ στην Βικέλα 6 στη Βέροια. 19:30 Ομιλία του καθηγητή Αστροφυσικής του ΑΠΘ Ιωάννη Σειραδάκη με θέμα «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων: Η ανακάλυψη, η διερεύνηση, τα πρόσφατα εντυπωσιακά αποτελέσματα» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ 21:00 Μουσική εκδήλωση με τον Παντελή Θαλασσινό και την ορχήστρα του στο Πάρκο της Ελιάς. Προαιρετικά θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ