Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνα με «Coffee Go»: Καφές και φαγητό σε μια μόνο στάση!

Κυριακάτικη εξόρμηση σε κοντινή παραλία με την οικογένεια... Κουβαδάκια, μπρατσάκια, πετσέτες, ψάθες... Το πήραμε αυτό; Μήπως ξεχάσαμε εκείνο; Και άντε να βρεις τώρα, με το αμάξι έτσι φορτωμένο πράγματα και οικογένεια, να σταματήσεις να πάρεις έναν καφέ σαν άνθρωπος για τη διαδρομή. Και κάτι για τα παιδιά που θα πεινάσουν στο
δρόμο. Ευτυχώς για σένα υπάρχει το «Coffee Go», που από τη στιγμή που θα βάλεις μπρος το αυτοκίνητο, θα κάνει την υπόλοιπη διαδρομή ευχάριστη. 
Γιατί με μια μόνο στάση και χωρίς καν να σηκωθείς από τη θέση του οδηγού, δίνεις την παραγγελία σου για υπέροχο καφέ, σοκολάτες, γρανίτες, μιλκσέικ και άλλα παγωμένα και ζεστά ροφήματα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε σνακ, σάντουιτς, κρουασάν, ντόνατς, σφολιατοειδή και άλλα, για πρωινό αλλά και για το κολατσιό στην παραλία.
Οδηγήστε μέχρι Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, βρείτε το μικρό πέτρινο σπίτι του «Coffee Go», κατεβάστε το παράθυρο, δώστε την παραγγελία σας και σε ένα λεπτό θα έχετε έτοιμη στο χέρι την παραγγελία, χωρίς καν να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητο! Θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης και από αύριο το βράδυ καθημερινά και όλο το 24ωρο!
Και μην ξεχνάτε... Πήρατε καφέ από το «Coffee Go» και ξεκινήσατε το ταξίδι σας; Φωτογραφίστε το κύπελλο του «Coffee Go» στα πιο απίθανα και μακρινά μέρη που θα βρεθείτε μαζί του, ποστάρετε τη φωτογραφία στο στον τοίχο του «Coffee Go» (ΕΔΩ) και οι δυο φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα πιο πολλά like, κερδίζουν! Τι κερδίζουν; Από μια κάρτα «Coffee Go» ο καθένας, για ΔΩΡΕΑΝ καφέ, για έναν ολόκληρο μήνα!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ