Quantcast

http://picasion.com/

«Καταδικασμένη» από την αρχή - Πικρές αλήθειες που πονάνε

Από την πρώτη στιγμή ταλαιπωρήθηκε από οικονομικά προβλήματα και συγκαταλέγονταν στα φαβορί για υποβιβασμό. Τελικά δεν κατάφερε να «σώσει» την παρτίδα και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τελευταία θέση. Τον Γενάρη όπου ήταν ακόμη «ζωντανή» αποψιλώθηκε το ρόστερ της και δυστυχώς η χρονιά «τελείωσε» στα τέλη του Γενάρη, όταν στα 5 κολλητά ντέρμπι παραμονής που είχε, κατάφερε να πάρει μόνο μία νίκη. Ουσιαστικά εκεί τελειώσαν όλα και μοιραία ήρθε ο υποβιβασμός στην Football League.

Τερμάτισε: Στην 16η θέση, με 5 νίκες, 7 ισοπαλίες, 18 ήττες και 23-56 τέρματα.

Ο καλύτερος: Σαρπόνγκ. Ο 29χρονος εξτρέμ είναι παίκτης με ποιότητα και αυτό έδειξε με την φανέλα της Βέροιας. Σε 24 ματς σημείωσε 5 γκολ και έδωσε 4 ασίστ.

Κατώτερος των περιστάσεων: Αντόνιο Τόμας. Για την αξία, το βιογραφικό του και τις παραστάσεις που έχει, δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Ο 32χρονος χαφ έπαιξε σε 15 ματς και δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

Αξίζει μεταγραφή: Λινάρδος. Ο 25χρονος μπακ-χαφ μέσω της Βέροιας πήρε την ευκαιρία που ζητούσε ώστε μετά την επιστροφή του από την Κύπρο να παίξει στην Σούπερ Λιγκ. Σε 16 ματς που έπαιξε σημείωσε 3 γκολ και έδωσε μία ασίστ, δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία.

Πέρασε και δεν ακούμπησε: Τέρι Αντονις. Ο 23χρονος μέσος παραχωρήθηκε δανεικός το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, όμως με την φανέλα της Βέροιας τον είδαμε εν δράση για 7 λεπτά κόντρα στον Ατρόμητο. Τον Γενάρη επέστρεψε στην Αυστραλία.

Θα θυμάται: Τις δύο «τεσσάρες» κόντρα σε Κέρκυρα (4-0) και Αστέρα (4-3). Ιδιαίτερα την τελευταία, αν και ήταν ήδη υποβιβασμένη.

Θέλει να ξεχάσει: Την παρουσία της σε «Γ. Καραϊσκάκης», Τούμπα, ΟΑΚΑ και Λεωφόρο. Στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της με τους κατά τεκμήριο μεγάλους γνώρισε ισάριθμες ήττες με επιμέρους σκορ 1-21.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ