Quantcast

http://picasion.com/

Και φέτος το καλοκαίρι, παιδική φύλαξη στον «Punchinello» με μόνο 4€!

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά και το μυαλό των παιδιών είναι πότε θα κλείσουν τα σχολεία για να αφοσιωθούν στο παιχνίδι. Στο μυαλό των γονιών είναι όμως πως θα τα απασχολούν τις ώρες που εργάζονται ή πρέπει να κάνουν τις πρωινές δουλειές τους. Εκεί έρχεται για όλους ο παιδότοπος «Punchinello», που για ακόμα μια χρονιά κάνει αισθητή την παρουσία του στο χώρο της δημιουργικής απασχόλησης και φύλαξης παιδιών. 
Με το κλείσιμο των σχολείων τον μήνα Ιούνιο, ο «Punchinello» θα απασχολεί δημιουργικά και ευχάριστα τα παιδιά σας, καθημερινά, από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι, ΜΟΝΟ με 4€! Πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών, προσφέροντας ροφήματα όπως γάλα, χυμό, τσάι αλλά και φαγητό! Γονείς ή συνοδοί, πραγματοποιήστε ανενόχλητοι και ξέγνοιαστοι τις αγορές σας ή τις δουλειές σας στο κέντρο, καθώς το παιδί σας θα είναι στα έμπειρα, γνώριμα και αγαπημένα χέρια του «Punchinello»!
Δημιουργήσαμε έναν άνετο και όμορφο πολυχώρο, 450 τ.μ., για να παίζουν, με ασφάλεια τα παιδιά αλλά και να… χαλαρώνουν οι γονείς και οι συνοδοί τους! Η ασφάλεια στο χώρο μας πιστοποιείται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ), ενώ όλες οι παιχνιδοκατασκευές πληρούν τις προϋποθέσεις και τα πρότυπα της Ε.Ε.
Στον παιδότοπο μας επενδύσαμε στην ποιότητα του παιχνιδιού και της εξυπηρέτησης. Φροντίζουμε για την υγιεινή των παιδιών μας, κρατώντας καθαρούς τους χώρους μας -σωστά αεριζόμενους και κλιματιζόμενους- διαθέτοντας, επίσης, εξωτερικό χώρο καπνιζόντων, αλλά και νέες ειδικές συσκευές καθαρισμού του αέρα. 

Λειτουργεί καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ
Λ. Στρατού 33, Βέροια, τηλ. 2331020553
Για περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα:
6975406599
6983224701
6936523372

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ