Quantcast

http://picasion.com/

Η Χριστίνα Κολέτσα στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» (VIDEO)

Η Χριστίνα Κολέτσα κατέβηκε από τη Βέροια για να την γνωρίσουμε μέσα από το «Fame Story», αλλά από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Όσο περνάει ο χρόνος γίνεται ακόμα πιο όμορφη και εντυπωσιακή Μακροχωρίτισσα τραγουδίστρια. Ξεκινώντας από τη σχολή δημοσιογραφίας στην οποία φοίτησε στη Θεσσαλονίκη, τις εκπομπές
που άρχισε να παρουσιάζει στα τοπικά κανάλια, και μετά ήρθε το πέρασμά της στη νυχτερινή ζωή της πόλης ως τραγουδίστρια για να την κερδίσει στο τέλος η στην Αθήνα. Είναι μια πολυφωτογραφημένη Ελληνίδα, με εκπληκτικό σώμα και πολύ όμορφα χαρακτηριστικά που της προσδίδουν μια εικόνα που κάνεις δεν μπορεί να αντισταθεί. «Ο μεγαλύτερος φόβος της ζωής μου είναι να μη με εγκαταλείψουν. Φεύγω πριν με εγκαταλείψουν. Δεν ξέρω αν ποτέ θα ξεπεράσω τις ανασφάλειες μου. Είχα αυτοκαταστροφικές τάσεις. Έμπλεκα με άτομα που δεν κάνανε για μένα. Τους διάλεγα γιατί δεν ήθελα να καταλήξει κάπου. Έτρεμα στην ιδέα ενός αποτυχημένου γάμου και ήθελα να έχω την ασφάλεια ότι δεν θα καταλήξει πουθενά».
«Δούλευα ήδη πέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη όταν μπήκα στο Fame Story. Είχα αρχίσει και να κουράζομαι διότι επί έναν ολόκληρο χρόνο δούλευα επταήμερο. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι πώς θα ήταν η ζωή μου αν είχα οικογένεια και δεν έκανα το επάγγελμα που κάνω. Ένας επιχειρηματίας με τον οποίο ήταν να συνεργαστώ επέμενε πως έπρεπε να πάω στις οντισιόν. Στην αρχή δεν ήθελα. Το συζήτησα και με τη μαμά μου και γενικώς όλοι ήταν υπέρ του να πάω. Εγώ είχα τις επιφυλάξεις μου» τόνισε η λαϊκή ερμηνεύτρια. Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Χριστίνα Κολέτσα έχει αρχίσει εμφανίσεις αυτό το χρονικό διαστημα στο Mamounia Live – Μαμούνια Live.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ