Quantcast

http://picasion.com/

H ατάκα του Ασλάνογλου που συγκίνησε την Φώφη Γεννηματά

«ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»
Για μια ακόμα φορά, η ομιλία του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο Κώστας Ασλάνογλου, μακριά από τον ξύλινο πολιτικό λόγο που συνήθως χρησιμοποιούν οι πολιτικοί και αφού καλωσόρισε τον κόσμο, μίλησε
με λόγια καρδιάς για την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και της είπε μια ατάκα που πραγματικά την συγκίνησε πολύ. «Αγαπητή Φώφη, σε καλωσορίζουμε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, την οποία έχει πολλά χρόνια να επισκεφθεί ένας αρχηγός της παράταξής μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που μας τίμησες με την παρουσία σου.
Μόλις δύο φορές μου πήρε για να ζητήσω από το πολιτικό σου γραφείο να ενσωματωθεί και η Βέροια στις επικείμενες επισκέψεις σου. Και για τον λόγο αυτό σ' ευχαριστώ πολύ. Αν και δεν είμαι προληπτικός θα ήθελα να επισημάνω κάτι: Ήμουν εκείνος που πριν από μερικά χρόνια είχα πει στην Χαρούλα Ουσουλτζόγλου ότι θα είσαι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος που θα διοικήσει την πόλη μας. Και αυτό έγινε πραγματικότητα! Έτσι και τώρα, αγαπητή Φώφη, σου τονίζω πως εσύ θα είσαι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός που θα κυβερνήσει την Ελλάδα» ανάφερε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της Ν.Ε., με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της και να σηκώνεται από την καρέκλα της προκειμένου να τον χαιρετίσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ