Quantcast

http://picasion.com/

Επαφές Καρυπίδη με Μπούμπουρα - Τι συζήτησαν;

Καλεσμένη στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη σέντρα» με τον Γιώργο Μπούζο ήταν η Μάγδα Τσέγκου. Η υπεύθυνη επικοινωνίας του κ. Μπούμπουρα «ακτινογράφησε» το προφίλ του επιχειρηματία, την αγάπη του για τον Άρη, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει υπάρξει επίσημη επαφή με ανθρώπους της ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε η Μάγδα Τσέγκου:

Για το τι ακριβώς γίνεται με τον Μπούμπουρα και τον Άρη: «Ο Άρης είναι μία υπέροχη ομάδα, οι άνθρωποι αγαπούν αυτήν την ομάδα και θέλουν το καλύτερο για το μέλλον της. Υπάρχει η φήμη τις τελευταίες δέκα μέρες κυρίως, ότι ο κ. Μπούμπουρας, ο οποίος είναι πρόεδρος του ιδρύματος «Μπούμπουρας», ενδιαφέρεται για την ομάδα. Η αλήθεια ότι πριν από δέκα μέρες ο κ. Μπούμπουρας έκανε ένα ραντεβού με έναν άνθρωπο που δεν εκπροσωπεί επίσημα την ΠΑΕ Άρης. Ήταν μια απλή κουβέντα που έγινε σε σχέση με το τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα ο Άρης, αλλά και τι θα μπορούσε να κάνει ο κ. Μπούμπουρας για να βοηθήσει την ομάδα, ο οποίος είναι γνωστό ότι αγαπά την ομάδα. Το έχει πει ο ίδιος, είναι μια ομάδα που αγαπά πολύ. Έχει συναντηθεί με ανθρώπους του Άρη, μέχρι εκεί. Είναι πρώιμη κουβέντα και όχι κάτι σίγουρο. Αυτή τη στιγμή ο κ. Μπούμπουρας βρίσκεται στην Οδησσό, ο γιος του βρίσκεται στην Ελλάδα, ο κ. Σπύρος Μπούμπουρας».

Για το αν αυτή η πρώιμη κουβέντα θα έχει συνέχεια: «Ενδεχομένως, αν χρειαστεί θα έχει συνέχεια. Αυτό το ξέρει μόνο ο κ. Μπούμπουρας. Είναι ένα θέμα το οποίο θα πάρει πάρα πολύ καιρό».

Για το αν η ίδια πιστεύει ότι θα ξαναγίνει αυτή η κουβέντα: «Έχω την εντύπωση ότι ο κ. Μπούμπουρας είναι ένας άνθρωπος που θα μπορέσει να συνεχίσει τις συζητήσεις πάνω σε αυτό τον τομέα που δείχνει να τον ενδιαφέρει, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που θα κρατούσα, είναι ότι έχει ανοίξει μία κουβέντα και μένουμε σε αυτό. Έχει ανοίξει μία κουβέντα, όχι όμως με τους ανθρώπους του Άρη. Στο ραντεβού στην Θεσσαλονίκη είμαστε ο κ. Μπούμπουρας, ο κ. Καρυπίδης και εγώ. Σας λέω λοιπόν ότι δεν έγινε ποτέ κουβέντα για το θέμα του Άρη. Η λέξη Άρης δεν ειπώθηκε ποτέ. Η κουβέντα που είχανε ήταν καθαρά για επιχειρηματικούς άλλους λόγους, καμία σχέση με την ομάδα, καμία σχέση με όλο αυτό που συζητείται αυτές τις μέρες. Έχουμε μέλλον μπροστά μας. Η κουβέντα είναι ανοικτή».

Για το ποιος είναι ο Παντελής Μπούμπουρας:
«Είναι ο ιδρυτής της κατασκευαστικής εταιρίας «Ήφαιστος», στην Ουκρανία. Είναι ο πρόεδρος της κοινωφελούς οργάνωσης ίδρυμα «Μπούμπουρα», αλλά είναι και ο πρόεδρος της Φιλικής Εταιρίας στην Οδησσό. Ταυτόχρονα είναι και ο πρόεδρος του συνδέσμου Ελλήνων επιχειρηματιών της Ουκρανίας. Έγινε πολύ γνωστός στους Έλληνες για το φιλανθρωπικό του έργο, και δεν σου κρύβω ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους Έλληνες της Ουκρανίας. Τον θεωρούν πολύ μεγάλο στήριγμα τον Παντελή τον Μπούμπουρα. Τον Σεπτέμβριο του 2016 ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει το θεματικό πάρκο των Ελλήνων που είναι στη σκάλα Ποτέμκιν, δίπλα από το τουρκικό πάρκο. Έτσι τον γνωρίσαμε. Για να καταλάβετε τι έργο κάνει για τους Έλληνες. Για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ανέβασε πολιτικούς από όλα τα κόμματα, όπως ο δικός σας ο Σάββας Αναστασιάδης, θέλησε να τιμήσει αυτή την ημέρα, με εκπροσώπηση από όλα τα κόμματα στην Οδησσό. Είναι πολύ γενναιόδωρος. Ένας ευεργέτης. Ευπατρίδης. Είναι από τη Λήμνο, έχει τρία παιδιά, τον Βασίλη, τον Σπύρο και την Ολγα, πρόσφατα έγινε και παππούς. Και είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ήταν και ο βασικός χορηγός της φετινής Eurovision. Το ραντεβού με τον κ. Καρυπίδη έγινε πριν έναν μήνα. Επαναλαμβάνω, δεν μίλησαν για τον Άρη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ