Quantcast

http://picasion.com/

Εκατοντάδες προϊόντα από τη συναυλία του Θαλασσινού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βέροιας

Με την πολυαναμενόμενη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια, στο πλαίσιο του συνεδρίου του 42ου ΠΕΕ ΟΤΕ. Αντί εισιτηρίου, το βεροιώτικο κοινό χάρισε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Βέροιας, που φέτος ήταν αυτό που επιλέχθηκε να ενισχυθεί από τον Όμιλο του
ΟΤΕ. Ο κόσμος που έφτασε στο χώρο της συναυλίας πολύς, ενώ αρκετοί από αυτούς προσήλθαν κρατώντας σακούλες με τρόφιμα μακράς διαρκείας. Όλα συλλέχθηκαν και θα αποσταλούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. 
Παράλληλα με τα τρόφιμα όμως, ο Όμιλος ΟΤΕ, παρέδωσε στο Δήμαρχο Βέροιας, μέσω του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογιών του ΟΤΕ Στέφανου Θεοχαρόπουλου, επιταγή με οικονομική βοήθεια προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας. Ο κ. Θεοχαρόπουλος εστίασε στο κοινωνικό πρόσωπο του Οργανισμού, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την άριστη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα με τα μέλη της ΠΕΕ ΟΤΕ προκειμένου να στεφθούν με επιτυχία οι εργασίες του Συνεδρίου που ξεκίνησε χθες στον Χώρο Τεχνών.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον ΟΤΕ και την ΠΕΕ ΟΤΕ για την επιλογή της Βέροιας ως χώρου τέλεσης του 42ου Συνεδρίου τους. Τόνισε ότι η οικονομική προσφορά σε συνδυασμό με τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλεχθούν στη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού το βράδυ της Παρασκευής ενδυναμώνουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τέλος συνεχάρη τον ΟΤΕ και τα μέλη της ΠΕΕ ΟΤΕ για το κοινωνικό πρόσωπο και την αλληλεγγύη που δείχνουν στις τοπικές κοινωνίες, ευχόμενος να συνεχίσουν με υγεία και δύναμη την ευγενική προσφορά τους.
Παραβρέθηκαν επίσης: μέλη της Υποδιεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου ΟΤΕ, η Πρόεδρος της ΠΕΕ ΟΤΕ Χριστίνα Νικολέττου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Ημαθίας Χρήστος Μπαζούκης και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιος Διαμάντης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ