Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Coffee Go»: Καφές και σνακ με χαμόγελα... στο λεπτό από τη θέση του οδηγού!

Μια πρωτοποριακή ιδέα, εμπνευσμένη από την Ευρώπη, που έφτασε στη Βέροια, ανοίγοντάς μας νέους δρόμους απόλαυσης καφέ και σνακ. Το «Coffee Go» ήρθε και έκανε τη ζωή μας ευκολότερη και γευστικότερη, προσφέροντας απολαυστικό καφέ, κρύο ή ζεστό, κορυφαίας ποιότητας με την υπογραφή της Julius Meinl αλλά και σνακ, από τη θέση του οδηγού... στο λεπτό!
Ετοιμάζεστε για ταξίδι ή θέλετε να πάρετε καφέ γρήγορα και άνετα πριν πάτε στη δουλειά σας; Αποφύγετε το μποτιλιάρισμα της πόλης, προσπαθώντας να βρείτε κάπου να σταματήσετε με το αυτοκίνητο, ξεκινήστε ήρεμα την ημέρα σας ή το ταξίδι σας, προμηθευτείτε ζεστό ή κρύο καφέ και σνακ, γρήγορα, άνετα, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητο!
Και όλα αυτά, με τα πιο όμορφα και γλυκά χαμόγελα της Βέροιας! Γιατί η καλή η μέρα, μπορεί να φαίνεται από τον καλό καφέ που πάντα πρέπει να προσφέρεται με το πιο γλυκό χαμόγελο. Θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, στο μικρό πέτρινο σπιτάκι. Ακολουθήστε τη σήμανση στο οδόστρωμα, κατεβάστε το παράθυρο, δώστε την παραγγελία σας και σε ένα λεπτό θα έχετε κορυφαίας ποιότητας καφέ, με την υπογραφή της Julius Meinl και σνακ, στο χέρι σας, χωρίς καν να χρειαστεί να βγείτε από το αυτοκίνητο! Δείτε το:














ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ