Quantcast

http://picasion.com/

Αυτά είναι τα σημεία του σπιτιού με την περισσότερη σκόνη

Όσο και αν καθαρίζουμε το σπίτι μας, υπάρχουν κάποια σημεία που πάντα συγκεντρώνουν περισσότερη σκόνη και χρειάζονται πιο συχνά ξεσκόνισμα. Ωστόσο το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε συντονισμένες κινήσεις ώστε σε λίγο χρόνο να καθαρίζετε τα σημεία που συγκεντρώνεται η σκόνη και να είναι το σπίτι πάντα αστραφτερό. Δείτε τα τρία σημεία του σπιτιού με την περισσότερη σκόνη...

Βιβλιοθήκες

Δεν χρειάζεται να κατεβάζετε κάθε φορά όλα τα βιβλία από τα ράφια για να απομακρύνετε τη σκόνη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πανί με μικροϊνες για να ξεσκονίσετε τις επιφάνειες και τα βιβλία από πάνω. Μια φορά στο τόσο μπορείτε να απομακρύνετε τα βιβλία και να καθαρίζετε τα ράφια με νερό και απορυπαντικό πιάτων. Έπειτα περάστε τις επιφάνειες και με ένα καθαρό, στεγνό πανί.

Χαλιά

Μην αμελείτε να κάνετε τακτικά ένα καλό καθάρισμα με την ηλεκτρική σκούπα τα μεγάλα χαλιά. Τα μικρά χαλάκια σας ωστόσο μπορείτε να τα τινάζετε κάθε λίγο ενώ φροντίζετε να τα χτυπάτε για να φεύγει η πολλή σκόνη. Αυτό είναι καλό να το κάνετε μια φορά το μήνα.

Περβάζια παραθύρων

Τα περβάζια των παραθύρων είναι από τα σημεία που γεμίζουν συνεχώς σκόνη και αρχικά πρέπει να τα καθαρίζετε με την ηλεκτρική σκούπα. Για καλύτερο καθάρισμα, βουτήξτε ένα καθαρό πανί σε ένα μείγμα απορρυπαντικού πιάτων και νερού και περάστε με αυτό όλο το περβάζι επιμένοντας στις γωνίες. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η σκόνη μπαίνει αργότερα στο σπίτι σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ