Τα διάσημα πιτάκια του Ντάνου! - Δες τη συνταγή βήμα βήμα!

Τα διάσημα πιτάκια του Ντάνου είναι το νέο γκουρμέ πιάτο! Ο παίκτης των διασήμων δέχθηκε πολλά θετικά σχόλια από τους συμπαίκτες του αλλά και από τον Σάκη Ρουβά για την συνταγή του, η οποία έχει γίνει πλέον διάσημη και σίγουρα θα κοσμεί τα μενού τον «προχώ» ρεστοράν αυτό το καλοκαίρι! Ο Βεροιώτης δεν θα μπορούσε να αφήσει ανενημέρωτους τους πολυπληθείς φίλους της γαστρονομίας στη Βέροια και σας παρουσιάζει τη συνταγή:

Για την παρασκευή χρειαζόμαστε:

Αλεύρι
Νερό
Καρύδα (νερό και τριμμένη)
Αλάτι
Λάδι

Η εκτέλεση έχει ως εξής:

Φτιάχνουμε ένα κλασικό ζυμάρι με αλεύρι, νερό, λίγο αλάτι και όσο νερό βγάλει η καρύδα. Προσθέτουμε τριμμένη καρύδα (και άλλο αλεύρι αν χρειάζεται) και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι.

Πλάθουμε τα πιτάκια, του Ντάνου να είναι μικρά και λεπτά, και παράλληλα, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και μόλις ροδίσουν, τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. Αν θέλετε να γίνουν πλούσια σε γεύση και υφή προσθέστε περισσότερο λάδι στο τηγάνι. 

Πηγή: bovary.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις