Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιδανικές συνθήκες για το παιδί σε ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον στη «Μελισσούλα»

ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ
Εντός Μαΐου ανοίγει το ηλεκτρονικό σύστημα της ΕΕΤΑΑ για εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ. Και φέτος η "Μελισσούλα" αποτελεί την ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για τους γονείς που αναζητούν μόνο το καλύτερο για το παιδί τους. Τα παιδιά στον πρότυπο παιδικό σταθμό Μελισσούλα εξοικειώνονται σταδιακά με την αγγλική γλώσσα (συστηματική εκμάθηση Αγγλικής γλώσσας, δίγλωσσο πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο για εξοικείωση των νηπίων με την ξένη γλώσσα), ενώ μπορούν να ασχοληθούν παράλληλα με τον αθλητισμό και την κολύμβηση!



Τα παιδιά περνούν δημιουργικό και ευχάριστο χρόνο, σε ασφαλές περιβάλλον. Ο Πρότυπος Παιδικός Σταθμός «Μελισσούλα» με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις δωρεάν παροχές εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες.


Αναφορικά με τις αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, οι οικογένειες θα πρέπει να

έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 (από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.

Δεδομένης της προθεσμίας υποβολής φορολογικής δήλωσης που λήγει στο τέλος Ιουνίου. θα πρέπει οι ενδιαφερόμενες υποψήφιες ωφελούμενες να κάνουν έγκαιρα τις φορολογικές δηλώσεις ωστε να είναι εμπρόθεσμες στις αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ σύμφωνα με την ανακοίνωση ΕΕΤΑΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ