Quantcast

http://picasion.com/

Επίσκεψη του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α. στη Βιβλιοθήκη

Το Σάββατο 29 Απριλίου, ομάδα παιδιών του συλλόγου μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους, επισκέφθηκαν τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας. Ξεναγήθηκαν στους χώρους της βιβλιοθήκης, στα εργαστήρια πολυμέσων και δημιουργικότητας, στο χώρο έμπνευσης, στο αναγνωστήριο καθώς και στον ανακαινισμένο δεύτερο όροφο, όπου η αισθητική του χώρου και η πολλαπλότητα
των χρήσεων του, ενθουσίασε τα παιδιά μας. «Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, κυρία Ασπασία Τασιοπούλου για την ζεστή υποδοχή και την όμορφη ξενάγηση» ανέφεραν χαρακτηριστικά τα μέλη του συλλόγου.
Μετά το τέλος της ξενάγησης, επισκέφθηκαν τον παιδότοπο «Μικρός Πρίγκιπας», όπου όλοι μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες παιδιών του συλλόγου και τους εθελοντές, πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού. «Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Μαρία Ρότζικα και τον κύριο Χρηστο Σαρίδη υπέυθυνους του παιδότοπου και το προσωπικό για τη φιλοξενία καθώς και για τη προσφορά χυμών και σάντουιτς στα παιδιά μας». Με εκτίμηση το Δ.Σ του συλλόγου.












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ