Quantcast

http://picasion.com/

Αποχαιρετιστήρια βραδιά στο «Ελαίας Γη» - Το καλοκαίρι θα μας περιμένει στον Κορινό!

Το «Ελαίας Γη» αποχαιρετάει το χειμώνα στη Βέροια και καλωσορίζει το καλοκαίρι από τον Κορινό Πιερίας. Μετά από 9 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας, ο ιδιοκτήτης του Περικλής Παπαγιάννης, αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να μας υποδέχεται από τον νέο του καλοκαιρινό χώρο, το εστιατόριο - μεζεδοπωλείο «Αλατο Πίπερο», στην παραλία Κορινού Πιερίας
(εντός του camping ΟΔΥΣΣΕΙΑ), δίπλα από το κύμα! 
Γι' αυτό και διοργανώνει μια μοναδική αποχαιρετιστήρια βραδιά, με live μουσική, κέφι και υπέροχο φαγητό, όπως μόνο το «Ελαίας Γη» ξέρει να προσφέρει. Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, ο Κώστας Θεοδωρίδης στο μπουζούκι και τη φωνή, ο Ιωάννης Κασερόπουλος στην κιθάρα και τη φωνή και η Ελένη Καραγεωργίου στο τραγούδι, θα μας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη βραδιά κεφιού!
Και από την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, το «Αλατο Πίπερο» ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει για ολόκληρο το καλοκαίρι. Με τις γνωστές αγαπημένες γεύσεις και ποιότητα του «Ελαίας Γη», με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε κρέατα και θαλασσινά, με πολλούς θαλασσινούς ουζομεζέδες, με νέες προσθήκες, όπως ολόφρεσκος γύρος αλλά και με τιμές πιο προσιτές, το «Αλατο Πίπερο» θα αποτελέσει την πιο must στάση μας μετά την καλοκαιρινή μας βουτιά.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6979636082

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ