Quantcast

http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι 10 λόγοι που κάνουν την «Μεζούρα» να ξεχωρίζει

Το φαινόμενο «Μεζούρα», είναι ήδη γνωστό, αλλά απ' ότι φαίνεται η αγάπη του κόσμου ξεπερνά τις προσδοκίες. Το δημοφιλές στέκι μέσα στην Αγορά της Βέροιας έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, όχι για έναν, όχι για δύο, αλλά για δέκα διαφορετικούς λόγους. Εμείς το επισκεφθήκαμε και είδαμε ιδίοις όμμασι τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου μαγαζιού. Πάμε λοιπόν:
1) Η εξαιρετική ποιότητα των φαγητών του. Κακά τα ψέματα, η κουζίνα της «Μεζούρας» είναι εξαιρετική. Πλούσιοι μεζέδες αλλά και κυρίως πιάτα... να γλύφεις τα δάχτυλά σου.

2) Οικονομικές τιμές. Η «Μεζούρα» έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο στέκι της Βέροιας και γιατί έχει πολύ χαμηλές τιμές. 

3) Η απίστευτη περατζάδα του. Βρίσκεται στην καρδιά της Βέροιας. Εκεί όπου μπορείς να δεις χιλιάδες Βεροιώτες να περνούν από μπροστά σου.

4) Το άψογο σέρβις. Σύσσωμο το προσωπικό του μαγαζιού έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους τσιπουρολυμπιακούς αγώνες της Βέροιας. Ευγενικοί, πρόσχαροι και πάνω απ' όλα γρήγοροι, έχουν ανεβάσει το level του σέρβις.

5) Ολόφρεσκα προϊόντα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί, απολαμβάνουμε τα πιο ολόφρεσκα υλικά. Πολιτική της «Μεζούρας» είναι ότι προσφέρεται στον κόσμο να είναι κορυφαίας ποιότητας και πάντα φρέσκα.

6) Το τέλειο design. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως για να απολαύσεις ένα φαγητό, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να χαίρεσαι το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι. Και απ' ότι φαίνεται η «Μεζούρα» αυτό το έχει καταφέρει. Ένα σύγχρονο αλλά με ιδιαίτερες πινελιές vintage, αρέσει πολύ!

7) Η κορυφαία ποιότητα σε ποτά. Τσίπουρο και ούζο εκλεκτά και επιλεγμένες ετικέτες σε κρασιά και μπύρες.

8) Όμορφες παρουσίες. Η «Μεζούρα» έχει καταφέρει να προσελκύσει όμορφο κόσμο. Καθημερινά την επισκέπτονται όμορφες παρουσίες τόσο από το ανδρικό όσο και το γυναικείο φύλλο.

9) Το γλυκό στο τέλος! Λίγη ώρα και αφού ολοκληρωθεί το φαγητό, η διεύθυνση του μαγαζιού μας προσφέρει δωρεάν, μια γλυκιά γευστική απόδραση που κάθε φορά είναι και διαφορετική.

10) Και το 10 το καλό, δεν είναι άλλο από την διεύθυνση του μαγαζιού, που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, ο οποίος «ψηφίζει» καθημερινά δαγκωτό «Μεζούρα»!


«Μεζούρα»
Κάππου 4
Τηλ:23310 22001

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ